Jump to content
Ghost

Urlopy

Recommended Posts

drpiotr

Myślał, że sprytnie ominie prośbę o zakończenie dyskusji z mojej strony, zwyczajnie nie cytując posta innego użytkownika. Protip - nie musisz mieć ostatniego slowa, za to za olewanie moich uwag bonusowe trzy dni na ochłonięcie.

• Upvote 2

maridok

Reprezentuje własne poczucie sprawiedliwości, wedle którego po każdym "wykukaniu" go przez sprzedawcę, może on "rżnąć" z torrenta aż miło. Żeby miał tyle instynktu samozachowawczego co samozaparcia.

Punkt 14 regulaminu forum i recydywa.

• Upvote 4

SniperForSkill

Nie chce mi się kompletnie marnować czasu nad człowiekiem, który najwyraźniej jest tutaj, by sobie pospamować. Aczkolwiek pewności na 100% nie mam. Dlatego tylko 14 dni urlopu za uporczywe ignorowanie uwag moderatorskich i dziwną niechęć do zapoznania się z Regulaminem Targowiska.

• Upvote 5

Losowy123

Użytkownik prowokował już od pewnego czasu w poglądach, ale to za "Wielką Masakrę Katoli" w innym temacie otrzymuje teraz +40% licznika i miesięczny urlop.

Z takimi "artystycznymi wizjami" to radziłbym jednak jakąś medytację, napary z ziółek albo plucie żółcią do wiadra, a nie na klawiaturę i monitor.

Exterminate! Exterminate! [smg]

• Upvote 5

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...