Jump to content
Ghost

Urlopy

Recommended Posts

Tu pojawią sie informacje o forumowiczach, którzy otrzymali ostrzeżenie wraz z czasową blokadą dostępu do forum, czasowym ograniczeniem możliwości pisania postów lub czasową moderacją wszystkich napisanych postów.

Użytkownik pvo24 dostaje 500 dni urlopu za tekst następującej treści:

Mam gdzieś mniejszości seksualne,jak pedziom nie pasi jak się o nich pisze to na Marsie jest masa wolnego miejsca,niech sobie tam urządzą swoją popapraną planetę upośledzonych seksualnie i orientacyjnie pajaców.

Naprawdę starałem się wymyślić jakiś celny i inteligentny komentarz, ale ta głupota jest tak powalająca, że ostatecznie zwątpiłem. W życiu bym nie przypuszczał, że przyjdzie mi wysłać kogoś na zieloną trawkę za coś TAKIEGO.

• Upvote 5

keeveek

dostaje skierowanie z Funduszu Wczasów Pracowniczych na dwutygodniowy urlop w celu uzmysłowienia sobie, że nie jest najważniejszy i najmądrzejszy na tym forum. Kilkukrotnie upominany przez moderatorów za spam, trlolling i niestosowne podejście do innych użytkowników nic sobie z tego nie robił. A nie, przepraszam, przejął się na tyle, żeby mi odpisać "daruj sobie". No to darowałem sobie... dalszą dyskusję z nim.

Nasi sportowcy przyspieszają pod sam koniec igrzysk, to i niektórzy tutaj też pragną

Maxved508

kwalifikuje się do finału w konkurencjach "olewanie dobrych rad moderatorów" oraz "śmiecenie na forum". Za tak wspaniałą postawę otrzymuje jeden dzień na samotny trening w dyscyplinie "poprawne korzystanie z forum".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...