kusi Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Czy ja wiem? Wcześniej też nie dostawaliśmy żadnego info, że praca dotarła, jeśli zadanie było "wysyłane". Pewnie pozostanie czekać na wyniki egzaminu. Bo taki mail zbiorczy to nadal jest trochę klikania, a broń Boże któregoś z tej listy zawierającej kilkaaset (?) pozycji niechcący pominąć i przyprawić o zawał, bo niby praca nie dotarła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saturious Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Czy ja wiem? Biorąc pod uwagę to, że żeby przystąpić do sesji napisane należy mieć wszystkie zadania, to można powiedzieć, że na chwilę obecną ważnie złożonych zostało maksymalnie 61 albo 68 prac, jeśli chodzi o nasze bractwo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 W naszym to na chwilę obecną maksymalnie 55 prac.Saturious - boski masz awatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszatanek Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 68 + 55 daje razem max 123 prace. Biorąc pod uwagę, że deadline jest dzisiaj i fakt, iż napewno nie wszyscy napisali prace egzaminacyjną, to obstawiam że w kolejnym semestrze zostanie nas ok setka 100 z "grubo ponad 500" jak to było napisane w podsumowaniu semestru. Niezła selekcja wyszła Zostali ludzie którym naprawde zależy, u których chcieć znaczy móc. I w tym miejscu już wszystkim tym serdecznie gratuluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeptmccoy Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Dziękuję, chociaż wolałbym tortillę i frytki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonelNosio Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Szczerze, podziwiam was wszystkich którzy obudzili się pod sam koniec semestru i potrafią napisać trzy, cztery dobre prace w dwa dni. Chociaż jestem osobą uwielbiająca zostawiać wszystko na ostatnią chwilę, to nie dałbym sobie rady z takim natłokiem pracy e tak krótkim czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tellur Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Widać nie byłeś studentem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBorsuk Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Ja zapisałem się z nadmiaru wolnego i chyba zostanę, bo gdy teraz mam mniej tego nieubłaganego czasu to jednak akademia zalicza się do "rzeczy ważniejszych" aniżeli "ważnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truvneeck Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 @ColonelNosio Kto powiedział, że dobre..? Ja jakos ogarnąłem ale zadowolony to zbytnio nie jestem z tego, jak mi ten semestr poszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonelNosio Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Owszem Tellur, studia dopiero przede mną i to sporo przede mną. @truvneeck W następnym semestrze będzie lepiej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMirror Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 No nic - liczę na sesję poprawkową jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Moim zdaniem, nie napisanie pracy, nie spowoduje wywalenie kogokolwiek z Akademii. Po prostu osoby, które nie wyślą pracy dostaną gorsze oceny za ten semestr.Ja napisałem (nie wiedziałem, że 6000 znaków aż tak ogranicza twórczość), więc nie mogę sprawdzić tego na sobie. Ktoś chętny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracek90 Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Gratuluje wszystkim. Zostanie nas mniej, ale to znak że jesteśmy co najmniej nieźli:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusi Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Nie sądzę też, żeby teraz przez 6 czy 7 semestrów Akademia była zamknięta na nowych ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszatanek Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Pewnie nie bedzie, ALE bardzo możliwe ze nowi beda juz zaczynac od poczatku (np w grupach beta i delta), a My bedziemy dalej "brnąć w las" Tak jak to sie dzieje na "normalnych" studiach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galador Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Gratuluje wszystkim. Zostanie nas mniej, ale to znak że jesteśmy co najmniej nieźli:).Nope. To znaczy tylko, że nam się jeszcze chce. Czy kogokolwiek wylali za brak skilla?Sam miałem spory kryzys przy pisaniu sesji, ale w końcu się przemogłem Kolejny semestr się ze mną pomęczycie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Zgłaszam się jako kolejna osoba, która wysłała pracę egzaminacyjną.Jak mnie nie wyleją za jej poziom () to niestety będziecie musieli jeszcze mnie jakiś czas znosić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
somepolishguy Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 poszło, i oczywiście błąd zauważyłem po wysłaniu maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveniu Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Zaraz strona zniknie i forum zniknie i wszystkie posty przepadną na zawsze, cała nasza praca i nikt nie będzie w stanie jej odzyskać nigdy do końca istnienia wszechświata dzięki paaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gipster Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Witamy w nowym, wspaniałym świecie. Tu ograniczenia nie istnieją, a użytkownik nie ogarnia interfejsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadfour Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 *rozgląda się* Ładnie, ładnie. Praca wysłana, nie jestem jakoś specjalnie zadowolony, ale nie jest chyba tragicznie. Teraz elo, do zobaczenia za 2 miechy, jak wyniki będą Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusi Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Ja mam nadzieję, że maile dochodziły, kiedy strona nie działała (jestem noobem, proszę nie bić). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkstar181 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Ja miałem ostatnio tak zaorane w życiu osobistym i zawodowym że kompletnie zapomniałem o wczorajszym terminie A najlepsze jest to że zaległe prace gotowe do wysłania na lapku, tyle że egzaminacyjna nie była poprawiona. Arghh!!! Na studiach w takiej sytuacji to się wnosiło o przedłużenie sesji o dzień dwa i było git. Cholender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracek90 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Dnia 22.03.2016o18:35, GreenFinch napisał: [quote name='gracek90' timestamp='1458663055' post='4274031'] Gratuluje wszystkim. Zostanie nas mniej, ale to znak że jesteśmy co najmniej nieźli:). Nope. To znaczy tylko, że nam się jeszcze chce. Czy kogokolwiek wylali za brak skilla? Sam miałem spory kryzys przy pisaniu sesji, ale w końcu się przemogłem Kolejny semestr się ze mną pomęczycie. To prawda, ale jednocześnie czy chęć do pracy nie jest częścią umiejętności?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...