stach122 Napisano Maj 15, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 15, 2017 Moja siostra miała niezłe problemy z żołądkiem na diecie zupkowej. Nie polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elano Napisano Maj 15, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 15, 2017 Jeszcze jajecznicę się szybko robi albo płatki na mleku. To plus kurczak z ryżem i czymś i tak można żyć. I tak będzie to zdrowsza dieta niż 95% Polaków xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach122 Napisano Maj 15, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 15, 2017 @Elano U mnie szybki (i często piątkowy obiad) to po prostu duszone pyry (czy tam pire, tak wiem ze to się inaczej pisze) z sadzonym jajkiem. Ot ja uwielbiam te proste danie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elano Napisano Maj 15, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 15, 2017 Z kartofli to tylko placki. Aaalbo w platsterkach, zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 17 godzin temu, OnceAThief napisał: najciężej będzie znaleźć chęci, żeby coś przygotować, bo łatwiej jest wszamać jakąś bułę życie jest za krótkie, żeby jeść kiepską szamę gotuję sobie sama od jakiś 3 lat i od tamtego czasu jestem wiele szczęśliwszym człowiekiem polecam ten styl życia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKondi Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 13 minut temu, Germanotta napisał: życie jest za krótkie, żeby gotować fixed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 6 minut temu, MasterKondi napisał: fixed no chyba ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKondi Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 no chyba nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abyss Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 >szybkie danie w 30 minut >składniki muszą być pobrane z Marsa i sklepów z drugiego końca miasta >30 minut trwa samo pokrojenie nie mówiąc o dalszym przygotowaniu tego badziewia >brawo udało ci się w dwie godziny zrobić obiad dla jednej osoby Absolutnie nienawidzę gotowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 1 minutę temu, Abyss napisał: >szybkie danie w 30 minut >składniki muszą być pobrane z Marsa i sklepów z drugiego końca miasta >30 minut trwa samo pokrojenie nie mówiąc o dalszym przygotowaniu tego badziewia >brawo udało ci się w dwie godziny zrobić obiad dla jednej osoby Absolutnie nienawidzę gotowania. Absolutnie nienawidzę generalizowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilentBob Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 A ja nienawidzę, jak ktoś pisze "jakiś" zamiast "jakichś". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala89 Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 o kurde ile tu nienawiści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 7 minut temu, SilentBob napisał: A ja nienawidzę, jak ktoś pisze "jakiś" zamiast "jakichś". Moja pięta achillesowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilentBob Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 HATE! MALICE!!! REVENGE!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju91 Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 Jabłuszko zawsze dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathroll2097 Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 Ja oglądam mecz Djokovica i wcinam paluszki solone. Przed 19 i tak muszę wyjść, więc nic ambitnego mi się nie opłaca robić. Może jutro będę miał trochę wolnego czasu, to sobie machnę placki ziemniaczane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vigor Napisano Maj 16, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 16, 2017 od tego tematu zachcialo mi sie zrobic piers kurczaka z ryzem i sosem ze sloika. ale nie chce mi sie isc po zakupy. posprzatalem sobie chate a zaraz zjem sloik fasolki po bretonsku firmy pudliszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathroll2097 Napisano Maj 17, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 17, 2017 No i stało się. Ziemniaki już obrałem, teraz tylko zrobić ciasto i smażyć. Wpienia mnie te ślęczenie przy garach, ale efekt jest tego wart. W końcu najem się plackami ziemniaczanymi i mam w zapasie śmietanę 18%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quel Napisano Maj 18, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 18, 2017 Burito: kurczak i amerykańska (sposób przygotowania, a nie kraj pochodzenia ) wołowina , ser, salsa, chrupiąca cebulka, ryz, fasola, sos BBQ, guacamole, sour cream - najlepszy lunch w cenie do £10. Omnomnomnomnom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Maj 18, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 18, 2017 Jak się przygotowuje wołowinę po amerykańsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quel Napisano Maj 18, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 18, 2017 Nie mam pojęcia ale smakuje super. Sam tego nie robię tylko kupuje. Kto ma czas przygotowywać lunch w biurze Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesVoo Napisano Maj 19, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 19, 2017 12 godzin temu, 47 napisał: Jak się przygotowuje wołowinę po amerykańsku? Grzeje się na 5 litrowym silniku, a w tle leci hymn USA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vigor Napisano Maj 24, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 24, 2017 zrobilem sobie ta piers kurczaka z ryze i sosem chinskim firmy lowicz. bardzo smaczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKondi Napisano Maj 24, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 24, 2017 Poparzyłem sobie palca pryskającym tłuszczem. @Germanotta dlaczego mnie oszukałaś, gotowanie to zło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Maj 24, 2017 Zgłoś Share Napisano Maj 24, 2017 Doprawiłeś swoje danie cierpieniem, teraz będzie lepsze. No i ten, za duża ilość tłuszczu to zło btw. @fred Na obiad wpadły twarogowe placki z wpc i sosem brzoskwiniowym. Gotowanie rulz <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...