kiceg Napisano Listopad 21, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 21, 2016 najlepszy wybór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yojc Napisano Listopad 21, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 21, 2016 Cenna obserwacja jest taka, że na cieście tradycyjnym dają dużo więcej ananasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] Xerber Napisano Listopad 21, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 21, 2016 15 minut temu, yojc napisał: Cenna obserwacja jest taka, że na cieście tradycyjnym dają dużo więcej ananasa O nie! To niedobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathroll2097 Napisano Listopad 22, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 22, 2016 Gołąbki z sosem pomidorowym. Opracowałem już z pięć i jestem pełny, ale dalej bym jadł. Ech, reszta musi poczekać do jutra, bo dziś już nic nie zmieszczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesVoo Napisano Listopad 24, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 24, 2016 Makaron smażony z serem i jajkiem. Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Listopad 25, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 25, 2016 17 godzin temu, JamesVoo napisał: Makaron smażony z serem i jajkiem. Polecam smażony makaron z jajem to moje dzieciństwo babcia wiedziała, co dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yojc Napisano Listopad 25, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 25, 2016 Ja znam tylko smażony makaron z białym serem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stillborn Napisano Listopad 26, 2016 Zgłoś Share Napisano Listopad 26, 2016 Persymona - zaskakująco smaczny owoc, choć ciężko mi jego delikatny i słodkawy smak porównać do czegokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathroll2097 Napisano Grudzień 2, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 2, 2016 Leczo. Tylko coś za bardzo pikantne wyszło, ale da się zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] Xerber Napisano Grudzień 2, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 godzinę temu, Deathroll2097 napisał: Leczo. Tylko coś za bardzo pikantne wyszło, ale da się zjeść. Nie ma czegoś takiego jak zbyt pikantne leczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathroll2097 Napisano Grudzień 2, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 2, 2016 Nie no, powinno być pikantne, ale raczej nie aż tak, by zionąć ogniem przy jedzeniu. No chyba że ktoś lubi takie dewiacje, ale ja nie bardzo przepadam za czymś takim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vigor Napisano Grudzień 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 15, 2016 bigos. zrobilem to jem. dobry wyszedl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaudiuszDruzus Napisano Grudzień 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 15, 2016 Chleb ze smalcem roślinnym, który o dziwo - smakuje podobnie jak prawdziwy (nie tak samo, ale podobnie). Potem herbatka miętowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stillborn Napisano Grudzień 15, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 15, 2016 To te wegańskie ścierwo? Smalczyk roślinny, widziałem ostatnio jabłkowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaudiuszDruzus Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 14 godzin temu, Stillborn napisał: To te wegańskie ścierwo? ... Taki napływ negatywnych emocji? Brak pomysłu na post? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stillborn Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 Nie-e. Nazywanie rzeczy po imieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaudiuszDruzus Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 Co masz do wegańskiego jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 5 minut temu, KlaudiuszDruzus napisał: Co masz do wegańskiego jedzenia? Niechęć ma, nie widać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaudiuszDruzus Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 4 minuty temu, 47 napisał: Niechęć ma, nie widać? Nie, nie widać. PS. Dlaczego odpowiadasz za kogoś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 Bo mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] Xerber Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 8 minut temu, KlaudiuszDruzus napisał: Co masz do wegańskiego jedzenia? Do samego jedzenia warzywek pewnie nic, ale pewnie tak jak i ja ma problem z nazywaniem dżemu smalcem... Jak dla mnie to przejaw słabej woli, że ludzie świadomie rezygnują z jedzenia mięsa, a i tak jedzą "kiełbasę" z soi i "kotlety" z kaszy jaglanej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaudiuszDruzus Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu, Xerber napisał: Do samego jedzenia warzywek pewnie nic, ale pewnie tak jak i ja ma problem z nazywaniem dżemu smalcem... Jak dla mnie to przejaw słabej woli, że ludzie świadomie rezygnują z jedzenia mięsa, a i tak jedzą "kiełbasę" z soi i "kotlety" z kaszy jaglanej... Zależy - lubię mięso, ale od czasu do czasu czuję chęć na coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] Xerber Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 To zjedz marchewkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elano Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 30 minut temu, Xerber napisał: Do samego jedzenia warzywek pewnie nic, ale pewnie tak jak i ja ma problem z nazywaniem dżemu smalcem... Jak dla mnie to przejaw słabej woli, że ludzie świadomie rezygnują z jedzenia mięsa, a i tak jedzą "kiełbasę" z soi i "kotlety" z kaszy jaglanej... Jak ktoś rezygnuje z powodów ideologicznych, to czemu miałby nie jeść takich "udawanych" rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesu Napisano Grudzień 16, 2016 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16, 2016 Ida swieta, wiec dzis w pracy mielismy swiateczny lunch. Ciekawszy byl jednak deser, na ktory byl tradycyjny Christmas pudding, czyli tradycyjne ciasto z duza iloscia rodzynek i kandyzowanej skorki pomaranczy, przypraw oraz brandy. Smaczne, tylko przed zjedzeniem najpierw trzeba je ugasic, bo podaje sie je tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...