Vigor Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 dawales conajmniej dwie jego piosenki i wydaje mi sie, ze ta tez. pamietam bo musialem tego sluchac. poza tym dajesz disco polo? co jest stary? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 18 godzin temu, Vigor napisał: dawales conajmniej dwie jego piosenki i wydaje mi sie, ze ta tez. pamietam bo musialem tego sluchac. Zgadza się - dwie piosenki. Ta trzecią musiałeś wcześniej słuchać sam (bo jej zwyczajnie wcześniej nie proponowałem). 18 godzin temu, Vigor napisał: ... poza tym dajesz disco polo? co jest stary? Może lubię? Może mam takie nastawienie w danej chwili? Tak czy inaczej - jeżeli będę chciał (co nie jest pewne) będę dawał takie (a nie inne) propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vigor Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 3 hours ago, KlaudiuszDruzus said: Ta trzecią musiałeś wcześniej słuchać sam mozliwe, ze zlala mi sie w pamieci z dwiema poprzednimi. mozliwosc, ze sam sobie ja puscilem nie wchodzi w gre >;] 3 hours ago, KlaudiuszDruzus said: Może lubię? a moze chcesz sie wyroznic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 4 godziny temu, Vigor napisał: a moze chcesz sie wyroznic. To (akurat) kulą w płot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 9 minut temu, 47 napisał: 0/10 disco polo to najgorszy gatunek muzyki Twoim zdaniem. Mnie interesuje. Może zbyt wielkim fanem nie jestem, ale od czasu do czasu fajnie jest posłuchać disco polo. PS. Jak chcesz czegoś nie lubić, to "polecam": darcie krtani w metalu lub rap z przeklinaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 dzięki za otwarcie oczu, nie wiedziałem, że ludzie mają różne gusta 16 minut temu, KlaudiuszDruzus napisał: PS. Jak chcesz czegoś nie lubić, to "polecam": darcie krtani w metalu lub rap z przeklinaniem. o, to mam w sam raz zespół dla ciebie: A.J.K.S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 18 minut temu, KlaudiuszDruzus napisał: fajnie jest posłuchać disco polo 18 minut temu, KlaudiuszDruzus napisał: darcie krtani w metalu lub rap z przeklinaniem lel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Dnia 23.07.2017 o 20:37, KlaudiuszDruzus napisał: rap z przeklinaniem. ojoj uszka bolą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Dnia 25.07.2017 o 12:55, Sermaciej napisał: ojoj uszka bolą? Nie, po prostu tych dwóch gatunków nie lubię. Aż tyle i tylko tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathroll2097 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 3 minuty temu, KlaudiuszDruzus napisał: Od metalu takiego wolę jego łagodniejszą/bardziej zrozumiałą wersję (nie wspominając o gatunku jakim jest mój ulubiony rock) A co w tym kawałku jest takiego niezrozumiałego? Muzyka jest w miarę spokojna (w pewnych momentach trochę cięższa, ale raczej zrozumiała), a wokalista nie produkuje się blackowym skrzekiem czy innym growlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 19 godzin temu, KlaudiuszDruzus napisał: Nie, po prostu tych dwóch gatunków nie lubię. Aż tyle i tylko tyle. pierwsze słyszę że jest gatunek "rap z przeklinaniem" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 3 godziny temu, Sermaciej napisał: pierwsze słyszę że jest gatunek "rap z przeklinaniem" Chcesz być złośliwy? Mi chodziło o to jedynie, że rap może być z przeklinaniem lub bez. Czy nazwiesz to gatunkiem, czy jakoś inaczej, to już twoja sprawa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 4 godziny temu, KlaudiuszDruzus napisał: Mi chodziło o to jedynie, że rap może być z przeklinaniem lub bez i ten z przeklinaniem to zło, a ten bez to dobro? lel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 16 godzin temu, Sermaciej napisał: i ten z przeklinaniem to zło, a ten bez to dobro? lel Ja tak napisałem? Chyba nie. Tak czy inaczej - jeden ma prawo mi się podobać, a drugi nie. Tak na marginesie - czy ty widzisz sens w dalszej tej dyskusji? Nie widzę potrzeby/sensu w jej dalszym prowadzeniu - jeżeli ty jednak chcesz dalej pisać i marnować swój czas, to twoja osobista sprawa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Dnia 1.08.2017 o 20:19, andzej157 napisał: w sumie to był jeden z ostatnich zespołów, jakich się tutaj spodziewałem. Nawet nie odpalam, bo znam bardzo dobrze. 8/10 bardzo ciekawy cover, dzięki za wrzucenie go tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzej157 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Dnia 12.08.2017 o 19:19, Sermaciej napisał: bardzo ciekawy cover, dzięki za wrzucenie go tu Polecam całą płytę. Sporo rapowych klasyków w jazzowej aranżacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzej157 Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 10 godzin temu, Swatro napisał: Dość fajnie się słuchało 6/10 Ach, te zwyrodniałe przeróbki <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swatro Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 3 godziny temu, andzej157 napisał: Ach, te zwyrodniałe przeróbki <3 A no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 2 godziny temu, darkdarius napisał: Nawet w to nie kliknę. 0/10 Skoro oceniasz bez przeglądania, to znaczy że: nie lubisz, ale jednocześnie - znasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirenda Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Az mnie przerazily ostatnie xDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosy Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathroll2097 Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Ktoś sobie jaja robi czy tylko metalowe utwory są usunięte. Nieładnie ale spoko. Jak tak to ok: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagir Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 2/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...