Gość Napisano Czerwiec 30, 2015 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Próbowałem i to średnio smakuje. Lepiej już nic nie dodawać.Chociaż może to też zależy od keczupu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Ja tam jak nie mam żadnego sosu to bez skrupułów odsmażam sobie makaron (sypnięty czasem jakąś przyprawą i z może też z jajkiem) i potem solidnie go keczapuję. Całkiem spoko sprawa. Oczywiście zawsze lepiej mieć sos, no ale jak się nie ma to keczup też jest spoko opcją.Dobrze czynisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Czereśnie. <3Jednak szpaki trochę zostawiły. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesu Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Wedzony norweski losos, ktory byl pakowany w Polsce i sprzedany mi w irlandzkim Lidlu. Eurowioska so much. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felessan Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Ryby master race, w każdej postaci. Szczególnie takie łososie. Nie ogarnuam ludzi nie lubiących ryb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sermaciej Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 ości są wkurzające Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Wędzona makrela zawsze, ale reszta jakoś nieszczególnie właśnie przez ości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesu Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Podluzna bule z makiem, w srodku wyposazona w salate, zolty ser i paste jajeczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trepliev1 Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Dolałam kawy do pepsitakie pyszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Czereśni może w ogródku nie mam, ale drzewko wiśni już tak. Są już czerwone i całkowicie jadalne, ale warto poczekać jeszcze trochę bo dopiero później nabiorą prawdziwego smaku. <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathroll2097 Napisano Lipiec 1, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 1, 2015 Krokiety z mięsem + barszcz czerwony do popicia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elano Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Ja też fasolkę, ale szparagową, z bułką tartą smażoną z masłem. Ale to jest dobre, będę chyba kupował na kilogramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elano Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Tak, i to dość szybko. Łatwo zapycha, co akurat w moim przypadku jest dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Serio? Ja szparagowej mogę wchłonąć naprawdę znaczne ilości. W każdym razie nigdy nie czułem się przez nią zapchany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Nie ma truskawek. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Jak to nie ma? U mnie cała kuchnia zawalona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesu Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Pizza juz sie zbliza,juz puka do mych drzwi,Pobiegne ja przywitac,z radosci serce drzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elano Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Serio? Ja szparagowej mogę wchłonąć naprawdę znaczne ilości. W każdym razie nigdy nie czułem się przez nią zapchany...Ja się dość szybko zapycham, ale przecież można jeść 10 posiłków dziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Jak to nie ma? U mnie cała kuchnia zawalona.;_;Trzeba się zadowolić budyniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesu Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Omnomnom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilentBob Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 A u mnie gotują się właśnie gołąbki domowej roboty. Jeszcze trochę będzie czekania, ale warto... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errasmus Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 @TesuSam to wszystko zjesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesu Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 @ErrasmusJak uslyszysz huk, to znaczy ze nie dalem rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
behemort Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Też dziś miałem pizzę b. dużą na obiado-kolację.Strasznie paskudna - zimne, suche i twarde ciasto, zero czegokolwiek pomidorowego, łapy miałem całe w mące, ale dało się zjeść, bo sosy były dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errasmus Napisano Lipiec 2, 2015 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2, 2015 Czasami myślę, że pizza jest lekarstwem na zły świat Smacznego Tesu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...