Skocz do zawartości

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nerf0

Co właśnie wcinasz?

Polecane posty

W tłuszczu rozpuszczają się substancje smakowe i witaminy, a cholesterol to prekursor wielu hormonów i składnik błon biologicznych. Więc niestety, germa, następnym razem musisz wcinać tłuszcz łyżką z patelni.

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jestem po pożegnalnej kolacji w Sayonarze (jutro jedziemy do hotelu pod Rzymem)

I danie:

ziemniaki i ośmiornice, bardzo dobre są, nie spodziewałem się

II danie

ryż, krewetki, makaron i małże (oraz dwa niezidentyfikowane obiekty) - małże gumowate, ale krewetki bardzo dobre

III danie

ryba motzno polana oliwą z oliwek, niebo w gębie

do każdego dania były jakieś warzywa, takie jak sałata, pomidory czy ogórki

deser:

lody

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach



  • Kto przegląda   0 użytkowników

    • Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...