Black Pearl Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 7 godzin temu, A.L. napisał: Część piszących już nie żyje O_o Co? Byłem kiedyś na zjeździe (poznaliśmy się - pamiętam Ciebie jak najbardziej) i aż smutno mi się zrobiło bo to mogą być osoby, które poznałem czy pamiętam z forum ... daj znac na PW o kogo chodzi, bo aż symbolicznie bym po prostu w myśli powiedział RIP. Jakby nie było się kilka lat spedziło na tym forum i była pewna specyficzna więź z innymi użytkownikami, czyli ludźmi których nicka widziało się niemal codziennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrienne Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 A mnie się wydaje - tak na pierwszy rzut oka - że po prostu nie ma Was już kto *PACAC* Znajome słowo? Myślę też, że trochę strzałem w kolano było wprowadzenie LJ z masą - nieznanych mi - Fredow i innego mydla-powidla. To trochę tak jakby ściągnąć trochę bzdurnego Instagrama na to forum. Ludzie zamiast dyskutować po ludzku, zaczęli się wzajemnie pacac i odpisywać zaczepnie, ale minimalistycznie. I to tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Pearl Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Ok - ciekawe, że pomimo zmiany stronki na porządną zostawili forum, bo trochę dziwnie wygląda totalnie opustoszałe forum podpiętą pod nowoczesną i dynamiczną główną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerwusX Posted February 15, 2022 Report Share Posted February 15, 2022 Tutaj jest kawał historii, mieli go po prostu usuwać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Albert Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 Na wszelki wypadek dobrze byłoby zarchiwizować FA - taka kopalnia tematów (acz od wielu lat jest to kopalnia à la Moria podczas wyprawy Drużyny Pierścienia...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...