Scorpix Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 To kto jest chętny na tą sobotę lub ewentualnie następną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Wychodzi na to, że nikt, Scorpix . Przynajmniej na tą. Następna jest dzień przed Świętem Tynkarza - Walę Tynki. Wtedy tez chyba nie ma co liczyć na frekwencję Ale ja mogę 13.02 być, no problem jakby co . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Yyyy, późno się obudziłem, ja ja! Kiedy bądź, tylko napiszcie datę, choćby na priv i obiecajcie, że zjawi się więcej ludzi niż kiedy puściłem wici za pierwszym razem (całych 2, wliczając mnie). W cyber jestem praktycznie co weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Wychodzi na to, że termin optymalny to na ten moment 13 lutego o 17:00. W tą sobotę będzie mało ludu, choć jakby zgłosiłoby się co najmniej 4 to czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) Ja zawsze się mogę z domu wyrwać na sobotni wieczór. Jak się znajdzie ze 4-5 osób, to dajcie tylko znać . Edited February 4, 2016 by dicolyen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Wychodziłoby, że największe szansę na pojawienie się mają ja, dicolyen, Greenfinch i może Papkin, jak go ładnie poprosimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Jak Papkin przyjdzie, to coś mi się wydaje, że frekwencja nam skoczy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 13.02? Hmmm... brzmi nieźle, acz dam znać po weekendzie. Deal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracek90 Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Akurat jak na złość 13.02 jadę na urodziny, ale 20 byłby spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) 13.02? Hmmm... brzmi nieźle, acz dam znać po weekendzie. Deal? Deal. Zapraszamy serdecznie.Mnie w tą sobotę nie będzie. Muszę napisać zapowiedź pewnej gry, a czasu niewiele (oprócz tego XCOM 2 miał wczoraj premierę). Edited February 5, 2016 by Scorpix Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Ja piszę się na 13.02, jutro chciałbym się w końcu wyspać. Poza tym mam taką jedną sprawę do załatwienia do 23:59 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 (edited) OK.To kto przychodzi 13.02 o godzinie 17:00 (lub nieco później) na spotkanie o charakterze intelektualnym przy herbatce (inne napoje dozwolone) w miejscu tym co zawsze? Edited February 8, 2016 by Scorpix Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Będę obecny 100%.Rezerwujemy sami miejsca, czy zdajemy się na Redakcję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Jest chociaż okazja - będziemy opijać twoje drugie miejsce i od razu powiesz jaką gierkę wybrałeś. Może Papkin przyjdzie i uroczyście Ci ją wręczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 1. Będzie pewnie też Siekier, więc opijemy i jego trzecie miejsce (Nie wiem czy będzie Shky, bo nie wiem skąd jest).2. Póki co żadnej nie wybrałem i chyba nie będę miał okazji, bo wydaje mi się, że dostanę jakąś "z góry" .3. Z tego co wiem, to jest napisane "nagrody wyślemy e-mailem", więc chyba raczej dostaniemy tylko kody . Szkoda, bo nie mam Dying Light, a jak poczytałem i o nim i o dodatku, to z chęcią bym zagrał. Tyle że budżet nie ten, niestety . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 (edited) Jak Berlin będzie wybierał to dostaniesz "Knock, Knock", bo jest w tej serii Edited February 8, 2016 by Scorpix Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 W tą sobotę niestety nie mogę. Nie byłoby szansy, żeby się umówić na piątek...? ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadfour Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Ja może wpadnę, pluję sobie w brodę, że na ostatnie spotkanie nie dotarłem ; PTylko sobie jakiś elegancki dojazd z Brzegu ogarnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekieraxe Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Z całym szacunkiem dla Papkina, ja bym jednak zarezerwował, to nie tak, że mu nie ufam. ^^ Ale możemy poczekać do czwartku/piątku, zazwyczaj nie ma aż takiego problemu z miejscami.Tak w ogóle myślę, że to, jaką grę dostaniesz to w ogóle nie jest coś ważnego dla Polaków, nic a nic. xP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 (edited) Oka, postaram się jutro zadzwonić i zarezerwować coś na Akademię na Sobotę. Pewnie standard, 17:00, choć ja mogę mieć lekką obsuwę z powrotem z Wałbrzycha. Swoją drogą - jakby ktoś chciał/musiał w Sobotę rano jechać na Wałbrzych, a potem gdzieś koło 15:00-16:00 wracać, to mam dwa miejsca wolne w aucie .Tak w ogóle myślę, że takie coś jak ja to w ogóle nie jest ważne dla Polaków . Edited February 9, 2016 by dicolyen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted February 10, 2016 Author Report Share Posted February 10, 2016 Dobra, jadymy z tematem. Zarezerwuję nam zaraz miejscówkę i dam znaka na grupie. Obecność mile widziana!PS: polecam zabrać się do Wałbrzycha, wbrew obiegowej opinii jest to śliczne miejsce (zwłaszcza jesienią). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ale Papkin - na sobotę, prawda? Pamiętasz, że mowa jest o sobocie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadfour Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 I find your lack of faith disturbing.Z tej przyczyny zapraszamy na 13.02 (sobota), do skądinąd znanej Cybermachiny.Z facebooka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Taaa, from Facebook continues..."(...) będzie tam można spotkać paru zmęczonych życiem redaktorów CDA" - czyli będzie Papkin. Czy spodziewamy się też SMG i Macabry? . Dołączyłbym również MQ, ale nie chcę się zbytnio narażać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galador Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Szkoda, że 9kier najprawdopodobniej nie będzie... chociaż, jak to kobieta, zostawiła nam krztynę nadziei, że może jednak się zjawi.Nie było mnie na spotkaniu nr 1, ale tym razem przyjadę napić się grogu z tak zacną kompanią Link to comment Share on other sites More sharing options...