Scorpix Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 (edited) Z tego co do tej pory w tym temacie napisano to pewni udziału są:- Frank Krieger- Scorpix- RIP- no0ne- page- Jiroo- Pestek- dicolyen- Desthar- Magnificus- Auron25- willy- dziqs- keannu- Root- Papkin i możliwe że więcej redaktorów CDA (takie krążą pogłoski, ale ciii..)Niepewni:- Tomahawkee- Edgarzyc- Vithar@down poprawione Osoby, które zgłosiły się później zostały dopisane do listy w poście. Edited January 13, 2016 by Scorpix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desthar Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 - Papkin i redakcja (takie krążą pogłoski, ale ciii..)To Papkin nie jest w redakcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 Jestem w niej ciałem, ale duch mój unosi się nad wodami.Btw - piękne dzięki za zebranie wszystkiego do kupy, zaraz zrobię rezerwację u Szokiego (który, ciekawostka, trochę się opuścił z pisaniem do CDA właśnie dlatego, że zaczął zawiadywać Cybermachinie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Ja powtorze pytanie bo zaginelo w mrokach niepamieci Jakies ramy czasowe, jakis nocleg moze, ktos, cos? Hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auron25 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Będę na 100%! Do Cybermachiny mam 10 minut spacerkiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Ja również przybędę : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziqs Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
keannu Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Hmm... Będę musiał się zmobilizować i wyjść z bloku poświęcając jakieś 15 minut na dojazd... Ech... No dobra, będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 (edited) Mam pytanie do osób, które przyjdą. Czy wszyscy macie ukończone 18 lub chociaż 16 lat? Sytuacja, w której 20 +20-latków bawi się razem z 12-latkiem byłaby nieco....dziwaczna. Edited January 13, 2016 by Scorpix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Dlaczego? Co za roznica ile masz lat... Akademia jest dla kazdego wiec czemu spotkanie mialoby miec ograniczenia wiekowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raynax Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Mam pytanie do osób, które przyjdą. Czy wszyscy macie ukończone 18 lub chociaż 16 lat? Sytuacja, w której 20 +20-latków bawi się razem z 12-latkiem byłaby nieco....dziwaczna. Masz jakiś problem? Dobra, żart mi się nie udał, ale do Wrocka mam... troszkę 500 KM. Będę z wami duchem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wachmistrz Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Hmm... 400 km (lekko licząc) to dla mnie za dużo. Będę duchem, ale ciało się nie pojawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Ja powtorze pytanie bo zaginelo w mrokach niepamieci Jakies ramy czasowe, jakis nocleg moze, ktos, cos? Hm?Ja mogę siedzieć ile wlezie. Co do reszty ekipy: nie wypowiem się, ale na pewno będą obecni przez dobrych kilka godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auron25 Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Cyber będzie otwarte do 4tej, zawsze tak jest od czwartku do soboty. Także dłużej pewnie nie posiedzimy. Chyba, że napiwków dużo damy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 "Dłużej nie posiedzimy"Impreza zaczyna się o 17:00, czyli mamy 11 godzin. Rzeczywiście mało trochę, ale cóż nikt nie powiedział, iż będzie łatwo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
no0ne Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Będę, do zobaczenia.Jednak nie będę, muszę na weekend wyjechać z Wrocławia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vithar Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 (edited) 23 co prawda przed sesją, ale na 70% dam radę.No jednak niestety wrzucili mi na ten dzień zaliczenia, ze smutkiem deklarację muszę wycofać Edited January 22, 2016 by Vithar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusi Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 A tak w ogóle, to moglibyśmy jakiś znak rozpoznawczy ustalić ? Nie zawsze musimy poznać w ciemnym pomieszczeniu kogoś z redakcji, a głupio też wyłapywać każdego kto chodzi i się rozgląda dookoła . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 A przy szynkwasie nie powiedzą, który stolik zarezerwowany na cda/papkina ? ; )Ewentualnie każdy może przynieść gumowego kurczaka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekieraxe Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Co prawda trochę późnawo się zapowiadam, ale mam nadzieję, że znajdzie się jedno wolne miejsce dla mnie. ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekieraxe Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Nie wiem jak dla was, ale dla mnie spotkanie bardzo udane, troszkę za dużo spoilerów, solidne 2/10. ^^Tak nawiasem, jakby ktoś chciał mnie znaleźć na fb, to nie musi szukać tylko po awatarze, można szukać pod (a to ci niespodzianka) "Michał Siekierski". xP Z całym szacunkiem dla forum, do szybkiej dyskusji jednak wygodniejszy jest wytwór Zuckerberga. ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 (edited) Jako jeden z pięciu muszkieterów, którzy zostali do końca potwierdzam powyższe. Uważam spotkanie za udane - było sympatycznie, na luzie, bez spiny : ) Potwierdzam mocne 2/10 ^^ - dla kontaktu szukajcie "Arek Otręba" w akademii.ps. Wielkie podziękowania dla 9kier za polecenie Darkest Dungeon. Gdyby nie Twoja rekomendacja, to zapewne nie nabyłbym tej znakomitej gry : ) Edited January 24, 2016 by willy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveniu Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Pytanie - czy za uczestnictwo w spotkaniu redakcja przewiduje dodatkowe punkty na koniec semestru? Bo ukryć się nie da, że dyspozycyjność to ważna cecha dla ewentualnego współpracownika...Mnie nie było i nie będzie, ale tak mnie zaciekawiło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyStrange Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Też jestem jednym z tych muszkieterów i potwierdzam - było miodnie, cudnie i w ogóle. Jak ktoś uznał, że jestem godny kontynuowania znajomości, to na fejsbukowej grupie możecie mnie znaleźć pod nazwą "Dawid Kozłowski".Pytanie tylko, czy to jest to, czego pragną i oczekują Polacy... (Nie pytajcie; kto był, ten wie)@SveniuŚmiało obstawiam, że sama Akademia patrzy na swoich podopiecznych tylko i wyłącznie przez pryzmat tego, jak piszą, a nie czy stawiają się na integracjach. Oczywiście jeśli padnie propozycja (współ)-pracy, to przeprowadzka do Wrocka będzie raczej konieczna, ale... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...