Papkin Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Moi mili,Kilkakrotnie sugerowaliście nam zorganizowanie integracyjnego wyjścia na herbatę, a że wsłuchujemy się w Wasze głosy, niniejszym potwierdzam: owszem, odbędzie się ono. I to już wkrótce.Szykujcie sobie czas na 23.01 (sobota) i raźno zdążajcie do wrocławskiej Cybermachiny (Szczytnicka 52, blisko przystanku Reja). Impreza rozpocznie się o godzinie 17:00.Jest jednak małe "ale" - jako że musimy jak najwcześniej zarezerwować stoliki (a niespecjalnie wiemy, ilu stolików nam potrzeba), prosiłbym, abyście w komentarzach zadeklarowali, kto ma ochotę się zjawić. Ze swojej strony mogę obiecać liczne stawiennictwo redakcyjnej braci.Do szybkiego zobaczenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vithar Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 23 co prawda przed sesją, ale na 70% dam radę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Ufff... przez chwilę się bałem, że nauka na jakiejś tam uczelni jest dla Ciebie ważniejsza od szkolenia w renomowanej Akademii CD-Action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyStrange Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Deklaruję, że chcę się zjawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacu007 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Kurcze. Chęci są ale możliwości brak. 6 godzin jazdy pociągiem w 1 stronę, a w niedziele przed 13 musze być juz u siebie.Ehh, następnym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Z Alp ciężko mi będzie dojechać, ale może jest szansa, aby te spotkania stały się, dajmy na to, comiesięcznym lub codwumiesięcznym zwyczajem? Wszak cóż to za Akademia bez konsultacji profesorskich.I duże brawa za objęcie spotkania auspicjami i przejęcie inicjatywy - my sami pewnie jeszcze z kwartał debatowalibyśmy nad dogodnym terminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyelessoverseer Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Niestety, mieszkam daleko od Wrocława... nie dam rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 24.01 niby w terminarzu egzamin, ale możecie na mnie liczyć na milion procent Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyStrange Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 @RIPEgzamin w niedzielę? ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Na 90% będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 No ba Informatycy nie płaczą Ale niezależnie od przeciwności na imprezie będę obecny do samego końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no0ne Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Będę, do zobaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADAMEKKIC Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Niestety do Wrocławia mam za daleko, ale świetnie, że udało się zorganizować coś takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBorsuk Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Nie ma problemu, Wrocław tylko 300km ode mnie, na bank będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camomila Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Trójmiasto melduje gotowość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterKondi Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Przeklęta szkoła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveniu Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Pragnę zauważyć, że jest to temat służący do deklaracji TAK dla osób, które się zjawią - nie do narzekania na parszywy los od osób, które się nie stawią.Jeśli Cię nie będzie, nikt nie potrzebuje słuchać Twojego marudzenia czy usprawiedliwienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusi Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 @up woah...Z wielką chęcią się zjawię . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Ja zanim się zadeklaruję, zapytam o ramy czasowe spotkania. Do Wrocławia mam 2,5 godziny jazdy pociągiem, wolałbym wiedzieć czy skończymy o 20:00 czy raczej bliżej poranka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawkee Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Wielkopolska ma ferie wtedy, także jak dobrze pójdzie to tą godzinkę pociągiem się doczłapię do Wrocławia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiroo Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Ja rowniez się z chęcią pojawię ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pestek Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Pestek w gotowości bojowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Grafik napięty tak mocno, że nawet nie mam czasu wrzucić gdziekolwiek posta z czepialstwem do przecinków (czego nie omieszkała mi wypomnieć Ranafe ), ale z racji tego, że do Wrocka mam jakieś czterdzieści pięć sekund (czyli ubrać się i wyjść z bloku ), to na 103,54% będę o 17:00 (a pewnie dziesięć minut wcześniej, jak to mam w zwyczaju) w Cybermachinie (gdziekolwiek to jest ... tak wiem, na Szczytnickiej ).Do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desthar Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Zjawię się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnificus Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...