Scorpix Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 10 lipca Polska gra w finale Euro 2016, więc raczej to średni termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Ja i tak piłki nożnej nie oglądam, więc rybka. Gorzej, że 10.07 nie ma mnie w PL. Może coś pod koniec lipca/na początku sierpnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cado Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 (edited) Scorpix- toż to w takim razie doskonała okazja! Można będzie spotkać się z doskonałym tłem barowym w postaci transmisji i udawać (mniej lub bardziej), że cokolwiek nas ona obchodzi! Dico- niestety w przewidywalnej przyszłości tylko ten termin mogę zaproponować Edited June 29, 2016 by Cado Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonelNosio Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Gdyby to był ten weekend to bym znalazł czas, bo akurat kieruję swe kroki do Breslau w najbliższą sobotę... No ale trudno. Bawcie się dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gipster Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Byłem we Wrocławiu na początku maja, przed wyjazdem nawet miałem plan, coby też coś zorganizować i w końcu poznać kogoś z Akademii. Przytłoczyło mnie jednak piękno miasta, milion świetnych miejsc, brak czasu i magia koncertów. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się uda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonelNosio Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Coś Wrocław ściąga ludzi tymi koncertami Ja też będę w tym mieście właśnie z tego powodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Cado, wlicz mnie do ekipy akurat nie mam planów na niedzielę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cado Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Ok Przy odrobinie szczęścia może i ktoś z ekipy redakcyjnej się pojawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cado Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Od 19 będę w Cybermachinie. Gdyby ktoś z was zahaczył o to miejsce to mnie spotkacie Link to comment Share on other sites More sharing options...