RIP Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Byłem drugi, wyszedlem pierwszy, ale milo było zobaczyć niezłą część ekipy CD-A + Berlina. A jutro wracamy nadzorowac budowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusi Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Było super porozmawiać i poznać zarówno pewne metody działania redakcji jak i charaktery studentów i redaktorów. Jedyne czego żałuję, to że ile razy siedziałem w pobliżu 9kier, była pochłonięta rozmową, do której nie mogłem się odnieść (chociażby sesje RPG ). Bardzo chciałem nawiązać jakąś krótką konwersację na temat gier typu MOBA, ale nie udałoby się bez bycia nachalnym . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted January 25, 2016 Author Report Share Posted January 25, 2016 W imieniu redakcji: dzię-ku-je-my! Było tak dobrze, że już myślimy nad kolejną integracją przy herbacie.W końcu połowy z was nie znam ani w połowie tak dobrze, jak chciałbym poznać, i mniej niż połowę z was lubię w połowie tak bardzo, jak na to zasługujecie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9kier Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 ps. Wielkie podziękowania dla 9kier za polecenie Darkest Dungeon. Gdyby nie Twoja rekomendacja, to zapewne nie nabyłbym tej znakomitej gry : )Na zdrowie!Jedyne czego żałuję, to że ile razy siedziałem w pobliżu 9kier, była pochłonięta rozmową, do której nie mogłem się odnieść (chociażby sesje RPG ). Bardzo chciałem nawiązać jakąś krótką konwersację na temat gier typu MOBA, ale nie udałoby się bez bycia nachalnym .E tam, trzeba było się przysiąść. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracek90 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Żałuje, że tak późno dołączyłem do zabawy. Mam nadzieje, że będzie jeszcze jakieś spotkanie, bo jego opisy są naprawdę interesujące . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Tak, tak, solidne 2/10 .Było tak dobrze, że już myślimy nad kolejną integracją przy herbacie.Myślcie myslcie. I to szybko, bo my chcemy się spotkać już w tą Sobotę .W końcu połowy z was nie znam ani w połowie tak dobrze, jak chciałbym poznać, i mniej niż połowę z was lubię w połowie tak bardzo, jak na to zasługujecie.Nie masz aż tak wysokiego lvla w skillu "wiek", żeby korzystać z tego cytatu z niziołka . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekieraxe Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 ps. Wielkie podziękowania dla 9kier za polecenie Darkest Dungeon. Gdyby nie Twoja rekomendacja, to zapewne nie nabyłbym tej znakomitej gry : )Dołączę się, bo teraz przez tę grę zwątpiłem kiedy zaliczę egzaminy, o skończeniu zadań w akademii nie wspominając. xD Dokładnie to, czego było mi potrzeba - gra na każdym kroku przypomina ci, że jesteś nędznym słabeuszem i ma mocny, "hardwestowy" klimat, którego ostatnio usilnie poszukiwałem. 11/10A tak w ogóle, to patrząc na liczbę przybyłych, to zejdzie nam chyba ze 4 spotkania co najmniej, żeby każdy usiadł i pogadał z każdym, ale co poradzimy. xP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyStrange Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Jeśli tak bardzo lubicie to uczucie, kiedy gra Was gnębi i podburza wiarę w siebie, to zagrajcie w Ancient Domains of Mystery (dla przyjaciół ADoM) - absolutną legendę wśród roguelike'ów. Chociaż - jak to z rogalikmi bywa - trudność polega tu raczej na tym, że jest megaskomplikowana i nieprzystępna, a nie na tym, że jest po prostu, hmm, trudna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiroo Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 (edited) Też byłem jednym z Pięciu i w moim odczuciu solidne 1/5. Pierwszy raz od baaaardzo dawna miałem okazję porozmawiać o grach (i nie tylko) z tak ciekawymi na swój sposób ludźmi. Mam nadzieje na więcej takich spotkań.PS. Jak koledzy wyżej, ja również podzielę się osobowością poza forumową "Jarek Płaskonos" Edited January 26, 2016 by Jiroo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 No to co, ludzie? Kto się odważy w tą Sobotę znowu stawić w Cybermachinie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiroo Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Powiedzmy że na 80% ja. Bo mam blisko, po 15 kończę zajęcia, a w niedziele nie mam zaliczeń. Także układ planet jest raczej po mojej stronie. Tylko miło by było jakby przyszło więcej niż 2 osoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Namawiam Camomilę i Kriegera. Może Siekiera przyjdzie też przyjdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekieraxe Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Też mam w miarę niedaleko, więc jak się uda zebrać, to bardzo chętnie przyjdę też przyjdę. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Na którą godzinę było by wstępnie ? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Ja może się pojawię, ale nie jestem na 100% pewien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 No ja proponuję na 17:00, mimo, że będę musiał popylać na gwałtu rety z Jelonki pewnie. Ale myślę, że się wyrobię do 15:00 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekieraxe Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Co prawda wątpię w dzikie tłumy, ale w razie czego będziemy małą grup(k)ą w Cybermachinie o 17:00. Jakby ktoś nas nie mógł znaleźć, to rezerwacja jest na moje nazwisko (Siekierski). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Właśnie się zastanawiałem jak się znajdziemy, bo nie wszystkich pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Panowie i ewentualne Panie wybaczą, ale ja będę miał sporą obsuwę. Dopiero wróciłem z Jelonki do domu, zaraz się zbiorę i wybywam na Pasaż. Powinienem meldować się na lokacji około 18:00.Do zobaczenia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Acha - operacja się udała, pacjent zmarł . Po naszemu - 4 osoby, Wielka Integracja . Ale było śmiesznie i ciekawie. Polecam(y) się na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Tym razem nie mogłem, ale następnym razem się pojawię : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 Pardon, palił mi się tyłek, bo #deadline. Następnym razem chętnie się stawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicolyen Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 No to alkoholizm pełną gębą - co powiecie na tą Sobotę? Dziadek musi się bawić, póki mu jeszcze nie kazali wyjeżdżać do landów Bena Luxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 (edited) Ja mam najprawdopodobniej sobotę już zaklepaną, więc jak coś to bym mógł być na godzinę lub 2 max. Edited February 3, 2016 by willy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desthar Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Dlaczego ja zawsze muszę "już coś mieć" Teraz siedzę chory w domu i do soboty się nie wykuruję Link to comment Share on other sites More sharing options...