Darth7Vader Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ja chciałbym widzieć w swoim profilu coś takiego jak "podgląd sygnaturki". Jeżeli jest podgląd wiadomości i postów (of course...) to czemu nie miałby być podgląd swojej sygnaturki? Czemu to byłoby pomocne? A temu, że jak np wrzucasz ten tekst, userbary, obrazki lub inne rzeczy to można by to najpierw podejrzeć, jak to wszystko wygląda, co można by stamtąd wyrzucić a nie, że dajesz zatwierdź po pięćset razy a potem masz urlop od FA np. na 7 days (jak u mnie). Wiem. Zrobiłem bajzel i swoją nauczkę dostałem ale czy taka opcja mogła by się znaleźć w profilach wszystkich użytkowników by nie dochodziło (never forever) do takich "incydentów". Link to comment Share on other sites More sharing options...
wies.niak Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Nie rozumiem Twojego problemu. Przecież jest w profilu podgląd sygnaturki - zakładka "o mnie". Zamiast proponować zmiany trzeba czytać zasady forum, które jasno mówią co można, a czego nie można w sygnaturce robić. Poza tym dostałeś 7 dni, bo miałeś wycinane przerośnięte sygnaturki oraz 20% za referral. Urlopów za sygnaturki nie dajemy z zaskoczenia tylko jako kara za recydywę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiaszek Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 wie ktoś jak zmienić hasło na koncie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 http://forum.cdaction.pl/change-password.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inside Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ja chciałbym miec mozliwosc wpisania swojego nicku steam w specjalnie do tego celu przeznaczone miejsce. A takze zeby był on widoczny tam gdxze grupa postów skad itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...