Skocz do zawartości
deBug

Czat - rozmowy o pupie maryni

Polecane posty

Nigdy nie zrozumiem robienia czegoś na około przez 100 razy więcej czasu, żeby osiągnąć ten sam efekt, co osoba, która narysowałaby to normalnie.

No, na przykład po grzyba ludzie malują obrazy, skoro można cyknąć fotkę. tongue_prosty.gif

Nie no, obrazy to co innego. Chyba, że mówimy o malarstwie fotorealistycznym (tak to się fachowo nazywa ?) - doceniam ogrom talentu, ale wartości artystycznej zbyt wielkiej to nie ma. To było dobre, gdy nie było aparatów. Nie bez powodu cenimy (tzn. jako ogól ludzki) bardziej prace Picasso czy Dalego niż kogoś, kto maluje martwą naturę.

Ogólnie to trochę się zagalopowałem z tym stwierdzeniem. sweat.gif Podziwiam, że komuś się chce, ale nie rozumiem za bardzo po co. Chyba, że ktoś ludzi bić rekordy, o których pisał OaT, ale bicie niektórych jest bez sensu.

Edytowano przez Elano
Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie używam noża. Jak mam jakiegoś kotleta, czy cokolwiek, to po prostu nabijam na widelec i żrę.

Jedyna dobra odpowiedź.

Kotlety się czci. D:

A potem narzekasz na forume, że rodzice marudzą, że nic nie zjadłaś. :v

Nie gadaj tyle i jedz tego kotleta.

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie używam noża. Jak mam jakiegoś kotleta, czy cokolwiek, to po prostu nabijam na widelec i żrę.

Jedyna dobra odpowiedź.

Kotlety się czci. D:

A potem narzekasz na forume, że rodzice marudzą, że nic nie zjadłaś. :v

Nie gadaj tyle i jedz tego kotleta.

Jeśli nie będzie pływał w tłuszczu i był z kurczaka to zawsze i wszędzie (w większości). :P

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie używam noża. Jak mam jakiegoś kotleta, czy cokolwiek, to po prostu nabijam na widelec i żrę.

Jedyna dobra odpowiedź.

Kotlety się czci. D:

A potem narzekasz na forume, że rodzice marudzą, że nic nie zjadłaś. :v

Nie gadaj tyle i jedz tego kotleta.

Jeśli nie będzie pływał w tłuszczu i był z kurczaka to zawsze i wszędzie (w większości). :P

To są jakieś inne kotlety?

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kotlet (fr. côtelette ? żeberko) ? potrawa, najczęściej mięsna, smażona zazwyczaj na patelni przy użyciu niewielkiej ilości tłuszczu. Kotlety przygotowuje się z mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i drobiowego, rzadziej z innych rodzajów mięsa, a także z grzybów, warzyw (zwłaszcza strączkowych), jajek. W kuchni polskiej popularnością cieszą się kotlety mielone oraz kotlety schabowe (w różnych wariantach, np. z kością lub bez kości), podawane często z ziemniakami i kiszoną kapustą. Inne rodzaje: sznycle, kotlety pożarskie, kotlety de volaille itd.

Definicja kotleta -_-

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.



  • Kto przegląda   0 użytkowników

    • Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Utwórz nowe...