dawidek3294443 Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 No to jakgramy w CoD 4?? Jakie serwery itp piszcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARRY Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 JA BĘDE MÓGŁ JUTRO AAKŁADAĆ SERWERY BO COŚ MAM Z NETEM I WTEDY BĘDZIE ZAŁOŻONY CAŁY CZAS:) CZYLI OD JUTRA NAZWA SERWERA KONRI POLSKA:) CZY COS TAKIEGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoman Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ja gram w CoDa 4 prawie codziennie, najczęsciej na serwerze INX, więc jeśli są chętni to proszę o cynk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARRY Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 JA JESTEM CHETNY:)Caps Lock'a wylacz, nikt nie lubi gdy sie do niego krzyczy //slee Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 To tak kiedy i gdzie. I jakie macie juz levele itd piszcie wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARRY Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 ja mam level 22 gram dopiero od paru dni singla nawet nie przeszedłem jeszcze:) zawsze jestem chenty do gry moge grac caly dzien w piatek i sobotę bo takto sie ucze;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 Ja mam 30lvl przeszlem 2 razy singla i tera gram w multi. Moje ulubione tryby to HQ. Aktualnie jestem w klanie =[soB]= Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Adres IP: 193.33.176.122:28960 Nazwa: Non.Toper.Mielonka Serwer klanu Speed Headshot. Zapraszam wszystkich . Może się spotkamy tam jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 Ten klan to to dobry jest??? Kiedys w CoD:UO mial;em klan HEADSHOT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 To nie temat na to, ale skoro piszesz to odpowiem Ci. Ten klan jest dobry Zapraszam. Jak chcesz podyskutować o codzie to nie w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARRY Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ja bardzo chętnie pogram i jezeli ktos szuka czlonka to z mila checia wstapilbym do czyjegos klanu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMiStJo Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Czy w Polsce dużo ludzi gra w CoD-a 4? Bo nie wiem co wybrać UTIII czy właśnie CoD-a. I czy są problemy z serwerami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Mam pelna CoDa 4 i UT 3. WYBIERAM CODA! Jest lepszy. Problemow za bardzo nie ma tylko mi nie wyszukuje serwerow i musze sie laczyc przez XFire ale to nie jest zaden problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekpad Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ja mam 55lvl 2 razy przeszedlem singla i raz w trybie zrecznosciowym bez klanu i male pytanko zna ktos jakis serv deatchmatch bez resa z trybem hardcore :?: jak tak to napiszcie PW z IP ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Albert Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Gra ktos z was na serwerze Primo2 CoD4? A jesli tak pod jakimi ksywkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Ja gram na serwerze klanu RR i TNS a takze Z-Spec Soldier. Są to angielski serwery wg mnie bardzo dobre. Dwa pierwszze to HQ bez Hardcore a Z-Spec to TDM rowniez bez Hardcore.Mój Nick to ={SoB}= VENOM_plSzukam lepszego klanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGo Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Ja mogę grać - podajcie odpowiedni server i najlepszy czas weekend. Rank 55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValdiCieć Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Ja aktualnie nie gram w CoD4 (wróciłem tak jakoś do CoD2 :roll: ), ale polecam serwer PROCLAN.de - the bette, to TDM, 40 graczy maks, ale lagi są naprawdę rzadko. Na marginesie to trudno się tam dostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbigniew_dratewka Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ja mam CoD'a 4 , przeszedłem go raz w singlu bo więcej mi się nie chciało . W necie osiągnąłem maksymalny 55 poziom z czego zbyt dumny nie jestem bo to takie trudne nie było...Teraz wyszedłem z wprawy bo nie grałęm około miesiąca z powodów niezależnych ode mnie . Jakiś meczyk panowie ? Jakimi broniami walczycie ? Muszę się jakoś przygotować ... :lol:Drogi Dawidzie , graliśmy już ze soba . Dobrze pamiętam twój nick . Może mój pamiętasz : Przemem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaz Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ja mam 54 lvl ale nie jestem w żadnym klanie.Najczęściej gram na KILL or BE KILLEDnick: TnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizardius Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ej no chłopaki za duża spamerada tu:P:P Umówmy się tak: Niech ktoś założy serva Team DeathMach da ip:port powie kiedy włączy serva i każdy kto bedzie chciał pograc, bedzie musiał sie dostosować do hostera:] a i żeby w nazwie serva było coś ze to serv CDA:PJa bym mógł założyć serva ale mam tylko 512 kb/sek ... a to przynajmniej 1mb, 1,5 mb/sek ..<<tak mi się zdaję Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonygg Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ej no chłopaki za duża spamerada tu:P:P Umówmy się tak: Niech ktoś założy serva Team DeathMach da ip:port powie kiedy włączy serva i każdy kto bedzie chciał pograc, bedzie musiał sie dostosować do hostera:] a i żeby w nazwie serva było coś ze to serv CDA:P Ja bym mógł założyć serva ale mam tylko 512 kb/sek ... a to przynajmniej 1mb, 1,5 mb/sek ..<<tak mi się zdaję CDA mi się podoba ale trzeba smuga spytać czy można wykorzystać skrót CDA xD inaczej wyklnie nas w jednym ze swoich tekstów w GAMEWALKER Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Moin Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Racja xD Ja bardzo chętnie zagram w CoD4 z fanami CDA Dajcie IP to se zagramy :] Rozgniote was jak robaczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed20 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Ja mam 54 lvl ale nie jestem w żadnym klanie. Najczęściej gram na KILL or BE KILLED nick: TnT Ja mam 51 lvl i chciałbym pograć,tylko podajcie serwer! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharD Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Jeśli jesteście w jakimś klanie to może spar na 1.0 ??? GG: 10594065 Link to comment Share on other sites More sharing options...