Scorpix Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Temat do dyskusji na temat zadania 3 dla grup:Z tego co wiem:Zadanie Gamma - napisać o swoim ulubionym bossieZadanie Alfa - przepisać obiektywny tekst o listopadowym PS+, by miał charakter pozytywny oraz negatywny.Ja mam pytanie, jak zaznaczać spoilery co do bossów, bo niektórzy będą chcieli napisać o tym ostatnim w grze, co może popsuć zabawę czytelnikom, którzy tej gry jeszcze nie przeszli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulPGR Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 u nas chodzi o tekst o listopadowym PS+ mamy zrobić wersję pozytywną i negatywną, a osobiście zazdroszcze Gammom zadania ja mógłbym 3 godziny opowiadać o tym jak 67 razy walczyłem z kejranem w Wiedźminie 2 bo zapomniałem żeby przed walką zrobić eliksir z cieniokostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lionex Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Dla mnie byłaby to finałowa walka z Sarenem w pierwszym Mass Effect..tyle pięknych wspomnień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tellur Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 @Scorpix - Z tego co przeczytałem na grupie fb padła propozycja (na którą Papkin przystał), by tytuł gry uwzględniać w nazwie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arhel Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Tylko zmieścić się w tym 1000 znaków jest ciężko;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi147 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Czuję że na tym zadaniu polegnę. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie żadnego wielce trudnego bossa. Pewnie poczekam na oceny "nietypowych" prac, np. ta o Football Managerze albo Crusader Kings 2. Jak psor nie będzie miał obiekcji do traktowania jako najtrudniejszego szefa po prostu przeciwnika który najbardziej zalazł mi za skórę albo nawet całego etapu, poziomu w grze, to może coś skrobnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arhel Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 No ja właśnie się zastanawiam, czy można opisać walkę z subbossem albo minibossem... Czy tylko z głównym:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteksto Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Myślę, że z każdym kogo uznasz za trudnego. Przecież mini boss mógł akurat tobie sprawić większą trudność niż uber boss na końcu gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Często bossowie opcjonalni bywają trudniejsi, niż szefowie wszystkich szefów : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Proponuję zacząć tekst od tytułu gry, z której pochodzi boss (i spokojnie, tytuł nie będzie się wliczać do limitu znaków). Wpisałem zresztą taki "wymóg" do tematu w Gammie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulPGR Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Mam pytanie do Gammy czy u kogoś z was pojawiła się już opinia któregoś z redaktorów bo w Alfie na razie nic a dotąd w ciągu dnia od zrobienia zadania można było liczyć na opinie Papkina lub Cursiana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 Większość prac w Gammie została oceniona, więc Papkin czuwa teraz nad Gammą (i może Alfą). Może tym razem to wam Smuggler powystawia oceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulPGR Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 U nas jeszcze nic nie jest ocenione ani żaden redaktor nawet słowa nie napisał pod naszymi pracami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 Zrobię podsumowanie pierwszego tygodnia Gammy Opisani bossowie (nie było powtórzeń!)- Ornstein and Smough (Dark Souls)- Kintaro (Mortal Kombat 2)- Stray Demon (Dark Souls)- Olgierd von Everec (Wiedźmin 3)- The Pursuer (Dark Souls 2)- Klucznik (Wiedźmin 3)- Jill and Wesker (Resident Evil 5)- Twórca (Neverwinter Nights: Hordy Podmroku)- Gurglewocky (Giana Sisters: Twisted Dreams)- Dominus (Path of Exile)- Końcowy boss Trine 2 - DLC Goblin Menace- Psycho Mantis (Metal Gear Solid)- The Witch (Assasin's Creed: Bloodlines)- Voldemort (Harry Potter i Kamień Filozoficzny)- Jaron Namir (Deus Ex: Human Revolution)- Skull Head (Wolfenstein: The New Order)- Rzeźnik (Diablo 1)- Misja "The Driver" (GTA: Vice City)- Kejran (Wiedźmin 2)- Pyramid Head (Silent Hill 2)- Artorias (Dark Souls: AotA)- Opinikus - gryf (Wiedźmin 3)- Saren (Mass Effect)- Sans (Undertale)- Lich King (WoW)- Mr Dark (Rayman)- Capra Demon (Dark Souls)- Fred Fucks (Angry Video Game Nerd Adventure)- Disciple Lorithia (Xenoblade: Chronicles)- Skrzynie z Rayman Origins- Artemida (Apotheon)- Mirror Knight (Dark Souls 2)cdn@poprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusi Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Jaron Namir Link to comment Share on other sites More sharing options...