Gofer Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ja to jednak bym dopisał do regulaminu, cycki muszą być prawdziwe. Jak to mawia Klocuch 'nie na pajncie!'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Ale co za różnica czy cycki sfotografowane, wyrenderowany, czy namalowane, skoro ostatecznie i tak są w formacie jpg? Czy Matrix może być prawdziwy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Taka, że te sfotografowane mają coś wspólnego z kobietą. Większość tych 'chińskich' malowanek to robota jakichś starych... hmm... nie chcę nikogo obrażać, ale ich twórczość sugeruje słowo 'zboli'. Przeraża mnie myśl, że możecie się rajcować erotyczną przerysowaną fantazją jakiegoś faceta ;D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Przeraża mnie myśl, że mógłbym się rajcować erotyczną przerysowaną fantazją jakiegoś faceta ;DA wiesz, że to ciekawe? Sam jestem takim zbolem, który rysuje takie rzeczy, ale jakoś nigdy nie patrzyłem na mangowe dziewczęta przez pryzmat osoby, która je narysowała. Widzę grafikę i tylko grafikę, i nie zastanawiam się nad tym jak i dlaczego ona powstała (chyba, że akurat szukam tutoriali, bądź materiałów making off... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ja staram się unikać takich pułapek, a jest tego trochę. Push-up, "z tyłu liceum...", make-up, papierowe torby na głowie. Trzeba mieć się na baczności Ja po prostu lubię patrzeć głębiej. Cycki to nie tylko cycki, każde mają jakąś historię, niosą ze sobą jakieś emocje. To mnie odrzuca ;f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 (edited) Ale z drugiej strony fotografii tyczą się te same rzeczy, które wymieniłeś przy cyckach rysowanych. Owszem, modelka jest prawdziwa, ale sposób w jaki zostaje ukazana zależy już tylko od fotografa, a więc i tutaj patrzysz na fotkę przez filtr w postaci osoby, która ją wykonała. Łatwo wpaść w taką pułapkę uważając, że na fotografii widzimy osobę z krwi i kości i tylko ją. Ale ten zboczuch za aparatem też tam siedzi. I się głupio cieszy. :] Edited November 23, 2013 by nerv0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Mimo wszystko wolę obejrzeć kadr wykonany przez zboczucha z aparatem, który przedstawia PRAWDZIWĄ kobietę (warto wspomnieć, że jestem wrogiem fotoszopowania damskich wdzięków, stawiam takie wymuskane pędzem panienki tylko ćwierć stopnia nad rysowankami) niż zboczoną fantazję faceta z ołówkiem, który kobietę widział tylko w innej rysowance czy na RT No ale nie ma się co przekomarzać o różnice w światopoglądzie. Niech każdy cieszy się swoimi cyckami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMetalus Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ale bez przesady, żeby moderacja nie musiała chwytać za banany. Cóż za metafora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_aul Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Time to derail interesting discussion... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Hrabula Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Wrzucam cokolwiek, bo zal odwłok ściska, że ktoś się jara kreskówkowymi cyckami. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedinus Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Time to derail interesting discussion...[image]>mfw she's 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niziołka Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 A gdybym tak dopisał w temacie... kobiece? Ale wiecie, te wyrastające z kobiet, przyczepione do kobiet? ^^To ja bym zedytowała nazwę tematu z "Cycki kobiece" na "Cycki kobiece i męskie" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 zal odwłok ściska, że ktoś się jara kreskówkowymi cyckami.Hmm... to też ciekawa kwestia. A co jeśli cycki nie będą kreskówkowe, ale na przykład surrealistyczne, albo w ogóle rysowane z natury w hiperrealiźmie? Co by nie mówić, to wciąż będą sztuczne cycki, choć już nie kreskówkowe. Zastanówmy się może przez chwilę nad pojęciem rzeczywistości. Czym ona tak na prawdę jest? Tym co nas otacza, czy tym co za rzeczywiste uznaje nasz mózg? A jako, że nasz mózg i tak filtruje wszystko to co nas otacza, to w takim razie, czy jako ludzie jesteśmy w stanie postrzegać rzeczywistość taką jaka ona w istocie jest?Pewnie czytaliście Ślepowidzenie i wiecie o co mi biega? :] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Więc skończ już ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 @GoferZabijasz filozoficzną dyskusję o cyckach... Ale niech będzie. Chleba i igrzysk! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_aul Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Time to derail interesting discussion...[image]>mfw she's 14Er, World of God - ludzie żyjący w podziemiach i nie mający dostępu do cyklu słonecznego nieco się pogubili z tym całym liczeniem lat i rozróżnianiem dnia i nocy (noc jest wtedy jak szef wioski wyłączy światło...) ergo Yoko może mieć od 16 do 21 lat, zależy co cię przyprawia o spokój ducha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Czyli jednak dalej kontynuujemy wątek subiektywnego postrzegania świata? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzel286 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 >męskie cyckiinb4 fotki 160 kilowych gości-_-'Enyłej!Chocoball mai waifu <3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Panowie!Próbujecie dorzucić marną filozofię do czegoś tak trywialnego, kiedy każde dziecko wie, że cycki = cud wszechświata, regardless of dimension.Spread love i takie tam! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 @XWoooo!!! Daj jakieś namiary na galerię gościa, który to namalował! :3333 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Lepiej babki, która ta namalowała. Ale i tak daj, świetne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 (edited) @nerv0 - LINKACZJeden z moich ulubionych profili na pixiv. Ma fantastyczne fanarty z Fate/, choć niestety jest ich mało i rzadko wrzuca cokolwiek nowego Edited November 23, 2013 by Xerber 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niziołka Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 inb4 fotki 160 kilowych gościMasz rację, to był błąd z mojej strony. Pozwól, że go nadrobię:I zgadzam się, rysowane/cyfrowe przedstawienia też są fajne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 @XŚwietna sprawa, dzięki! Co prawda wolałbym żeby profil był na deviancie, ale i tak jest spoko. :]@niziołkaNagie screeny z Dragon Age. Serio? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niziołka Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Nerv0 - oczywiście, po to powstała ta gra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...