Stillborn Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Podobnie, jak w moim drugim temacie, Tanie e-booki, chciałbym się skupić głównie na zarzucaniu się linkami do internetowych księgarni, gdzie trwają akurat dobre promocje na książki.Ergo, nie jest to temat dyskusyjny, ale w głównej mierze informacyjny.Mam nadzieję, że dzięki pojawiającym się tutaj Waszym postom z linkami do promocji, będziecie mogli tanio zaopatrzyć w dobre tytuły.Aha, przypominam, że podajemy tutaj linki tylko do tradycyjnych książek. Od ich wersji cyfrowych mamy inny topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Tzar Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Aros.pl - tutaj akurat dobra promocja trwa na okrągło, w tej chwili jest to ok. 32% (a są i większe rabaty)Madbooks.pl - jw. rabaty w okolicach 30%; Sezon burz np. za 27,49 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted December 5, 2013 Author Report Share Posted December 5, 2013 @UpMiałem na myśli bardziej promocje na konkretne książki, a nie link do sklepu, gdzie promocje są. Bo ZAWSZE są :]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYoshi Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Czyszczenie magazynów w fabryka.pl. Książki z Fabryki słów po 9 pieniędzy za sztukę. Części nie tknąłbym nawet gdyby mi za to zapłacili, ale niektóre z nich są dobre (chociażby Czarny Pergamin czy Dziki Mesjasz).Klik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Kilka książek ze świata Gwiezdnych Wojen przecenionych na 9,90 w księgarni Matras: http://www.matras.pl/star-wars-dziedzictwo-mocy-niezwyciezony.htmlhttp://www.matras.pl/star-wars-dziedzictwo-mocy-tom-8-objawienie.htmlhttp://www.matras.pl/star-wars-sokol-millenium.htmlWięc jeśli komuś brakuje do kolekcji - niech bierze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Tzar Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 (edited) W empiku (salony i internet) promocja na książki z serii Uczta Wyobraźni. Z każdych dwóch kupionych egzemplarzy jeden (tańszy) dostajemy za darmo (albo prawie darmo).Czas trwania: 15 stycznia - 4 lutego. Edited January 14, 2014 by Tzar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JediMati Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Tak wszystko fajnie tylko, że ceny w Empiku już takie fajne nie są Więc osobiście podziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Tzar Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 @MatiDwie książki po 36 zł dostaję jak po 18 zł każda. To jest -50% - któż to przebije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycbrilu Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) dedalus.pl - raczej nowości się tu nie uświadczy ale starsze książki można wyrwać za grosze. W grudniu zakupiłem "Wojny Świata Wynurzonego" 3 tomy za 21zł, przy czym w normalnej dystrybucji jeden tom kosztuje 32zł. Można też dostać książki gdzie indziej ciężko dostępne, "120 Dni Sodomy" kupiłem bodajże za 15zł. Zasadniczo wszystko co tam mają jest przecenione od 50% do 90%.edit: bym zapomniał, wszystkie książki to nówki oczywiście Edited January 15, 2014 by cycbrilu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 Odchudzamy ceny, czyli bardzo znaczne, bo sięgające 70%, przeceny na Fabryka.pl.Nie będę wymieniał poszczególnych tytułów, bo jest ich od groma i ciut ciut. Każdy książkofil znajdzie coś dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxyman42 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Na http://aros.pl/ od dziś do 14 lutego jest promocja - 32 % obniżki na większość książek. Niektóre książki mają jeszcze większe obniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piecia997 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Świetna promocja na książki Jacka Dukaja na bonito.pl.M. in. Xavras za 24 zł, W kraju niewiernych za 32, Król Bólu za 35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 http://www.taniaksiazka.pl/Promocje"Alicyę" Patricka Senecala wyhaczyłem za 12 złotych.I mam kod rabatowy na dyszkę ważny przez dwa miesiące. Chce ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellenderser123 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Na Świat Książki są teraz świąteczne promocje . Niektóre książki są przecenione o 30% . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZygfrydQ Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Osobiście polecałbym zajrzeć czasami do okolicznych marketów, gdzie często rzucają całkiem niezłe pozycje po 5-10zł (często w koszykach, w których trzeba chwilę pogrzebać).W ten sposób nabyłem jakoś dwa tygodnie temu w Realu "Kompleks 7215" za 6zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Tzar Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 Aros sprzedaje "Reamde" po 10,95 zł. Przecena z 90 zł. Moim zdaniem całkiem niezły thriller, ale zawiódł oczekiwania fanów spodziewających się jakiejś niesamowitej science fiction, bo do takiej literatury przyzwyczaił ich Stephenson. A to tylko bardzo dobry sensacyjniak. Dla niezdecydowanych recenzja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piecia997 Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 Z tą ceną to chyba jakaś pomyłka z ich strony, bo cena skreślona to nie 90 zł, ale 15. Dzięki za cynk, zamówiłem ostatni egzemplarz ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8azyliszek Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 W markecie Mroczna Wieża Kinga cz. 6 i 7, grube książki, po 10 zł w koszu były. Czytałem tylko 1 tom i mi się nie spodobał, ale dla fanów naprawdę niezła okazja. Ja wziąłem 3 i 4 część "Przygód Dobrego Wojaka Szwejka" w jednym tomie, w twardej oprawie też za 10 zł. Bardzo lubię tę powieść, ze 3 razy już ją czytałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessash Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 W Biedronce i Tesco teraz są promocje na książki - 9,99 lub 4,99 różne tytuły ale trzeba poszperać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon1944 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 W matrasie jest promocja na wszystkie ksiażki od -25% do aż -75%!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burro Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Aros zdecydowanie wymiata - jak nie tam, to szukam też na finta.pl, ceny są dobre, można się powymieniać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deffik Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 W sumie tu najbardziej pasuje. Całkiem przypadkowo znalazłem coś co może pomóc osobom kupującym książki za granicami naszego kraju:http://www.piranhas.co/Strona ta porównuje ceny książek amazonie (amerykańskim, kanadyjskim, angielskim, niemieckim i francuskim) z bookdepository i wordery.comMoże komuś się do czegoś przyda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deffik Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Na BookDepository ropoczęła się wyprzedaż, co 30 minut kolejna książka będzie do zgarnięcia nieco taniej.http://www.bookdepository.com/Szczegóły akcji: http://www.bookdepository.com/50booksoffer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Wydaję się przyjemną lekturą. Dobrze, że na Tania Książka te promocje trwają bardzo długi czas, więc pewnie jeszcze zdążę to kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jareq108 Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 W Biedronce kupiłem "Podpalaczkę" Stephena Kinga za jedyne 10 zł. Czytałem to już dawno temu, więc postanowiłem odświeżyć swoją pamięć. Dalej to bardzo fajna historia i czyta się ją szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...