Beniz Posted December 28, 2019 Report Share Posted December 28, 2019 Ave Cesar! Potrzebuje pomocy. Odkopałem w piwnicy pudło z PSP, grami i ogólnie całym sprzętem. Ostatnio używałem tego może z parę lat temu. Okazało się że pojemność karty pamięci jest bardzo mała, za mała na moje potrzeby. Szukam więc nowej i mam pytanie. Czy karta pamięci od aparatu fotograficznego będzie pasować? Bo mam aparat (a w nim pojemniejszą karte) i jeśli karty pasują to je sobie zamienię. Ale nie chce ryzykować i pchać kartę do portu w PSP na siłę, bo w końcu coś zepsuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę o wyrozumiałość. Jestem prawie młodszy od tej konsoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawarotti Posted December 31, 2019 Report Share Posted December 31, 2019 Jeśli karta wejdzie to w najgorszym przypadku konsolka jej nie będzie widzieć. Nie wiem jakie do PSP karty podchodzą, ale zapewne można też kupić adapter pod micro sd, jeśli są inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted December 31, 2019 Report Share Posted December 31, 2019 Do PSP używa się Memory Stick. Spokojnie można zakupić specjalne adaptery, które pozwolą włożyć np. microSD itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted December 31, 2019 Report Share Posted December 31, 2019 Tematy o zakupach konsol przenośnych i akcesoriów do nich umieszczamy w subforum "Konsole przenośne". Wątek został przeniesiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts