lukixxx123 Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Wszystko zaczęło się od tego że internet kompletnie odmawiał posłuszeństwa, komputer łączył się z siecią lecz internet nie działał ani w przeglądarce ani nigdzie indziej. Po wielu nieudanych próbach naprawienia problemu postanowiłem zrobić reset do ustawień fabrycznych, wszedłem w przeglądarce na stronę 192.168.1.1 i następnie wybrałem opcje by przywrócić ustawienia fabryczne, cały proces trwał około minuty, po tym internet się rozłączył. Zrestartowałem zarówno komputer jak i modem, i od tego momentu wifi nie chce się nawet połączyć, gdy próbuje połączyć się z siecią jest napisane "nie można połączyć z tą siecią" ( Komputer normalnie ją wykrywa, jest pełny zasięg)... Nie mam pojęcia co robić Z góry dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despero23 Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 A wpisujesz klucz WPA? Znajdziesz go gdzieś na modemie, chyba że go wcześniej zmieniłeś. I też modem może mieć przycisk, który pozwala połączyć się nowemu urządzeniu. Najlepiej przewertuj instrukcję Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukixxx123 Posted February 10, 2016 Author Report Share Posted February 10, 2016 Kurcze, rzeczywiście... Modem ma przycisk który pozwala na połączenie nowych urządzeń i to on był rozwiązaniem! Nie pomyślałem o tak logicznej rzeczy Dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę autora o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.