alijons Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Witam. Cóż, może problem z antywirusem nie jest taki konkretnie dotyczący gier, jednakże nie za bardzo wiem gdzie szukać rozwiązania, a tutaj jest dużo mądrych obytych z komputerami ludzi A więc przechodząc do setna: mam laptopa odkupionego od kolegi gdzie są aż dwa antywirusy. Jakaś Panda i Kaspersky na który dawno skończyła się licencja. I oba są zablokowane hasłem, którego ani nie znam ani kolega nie pamięta. Nie mam pojęcia jak je usunąć bez tego hasła. Ma ktoś może jakieś pomysły?Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Hm, może wejść w tryb awaryjny komputera i odinstalować używając "dodaj/usuń programy" lub ręcznie? Anty-viry się wtedy nie włączą i nie będą mogły zablokować tego o ile się orientuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alijons Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 Udało się z Pandą, ale w trybie awaryjnym nie za bardzo wiem jak odinstalować Kasperskiego bo marudzi że "Usługa Instalatora Windows nie jest dostępna w trybie awaryjnym" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Tzn., że nie masz hasła administratora systemu, czy chodzi o jakieś inne hasło?Jaki masz tam system? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alijons Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 Oczywiście, że mam hasło administratora systemu. Chodzi mi o hasło nałożone na samego antywirusa. Czy próbuje go odinstalować, wejść w opcje czy zrobić cokolwiek prosi mnie o hasło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Udało się z Pandą, ale w trybie awaryjnym nie za bardzo wiem jak odinstalować Kasperskiego bo marudzi że "Usługa Instalatora Windows nie jest dostępna w trybie awaryjnym"To nie możesz, jak napisałem, znaleźć folder Kasperskiego i go wykasować w tym trybie awaryjnym? Potem jeszcze warto by było rejestr przeczyścić lub coś w tym stylu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...