luki488 Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Jak w temacie, windows ( XP ) nie widzi setupów "Steam Backupa". Jedynie mam szereg plików CSD i SIS.Co z tym zrobić ? Da się jakoś inaczej odpalić tą instalację ?Dodam jeszcze, że u kolegi wszystko normalnie ( również XP ), a u mnie w żadnym nie ma ikony setupu i nie mogę otworzyć go przez "Przywróć kopię zapasową"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Te pliki da się zainstalować ale za pomocą steam.Nie ma przycisku setup ale musisz wejść w przywróć kopie zapasową póżniej zaznaczasz folder z grą czyli ten disk 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki488 Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Przecież napisałem że przez "Przywróć kopię zapasową" też się nie da, steam nie reaguje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Tak ale mi chodziło że się nie da przez zawartość folderu ale trzeba zaznaczyć sam folder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki488 Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 Po instalacji win 7, wszystko wróciło do normy..Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...