ElTabasco Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Witam. Zakupiłem taki zestaw: Intec core i5 2500K 3,3 Ghz Ram 4 GB 1333 Kingston MSI P67A-C45 GYGABYTE ATI Radeon HD6870 OCZ 500W Problem a może nie problem jest taki: System zainstalowany stery itd Wszystko pięknie smiga ale w menadżerze użądzeń widzi mi kartę Radeon HD 6800 Series. Nie wiem czy tak być powinno ponieważ w starym kompie miałem 4850 i tak ją widziało. Źle zainstalowałem stery czy każdemu widzi tak kartę graficzną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skreedi Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Mi w menedżerze urządzeń pokazuje GTX 460, a nie GTX 400 Series, jednak myślę, że to normalne. Poza tym czy to w czymś Ci przeszkadza? Żadnego problemu z tego mieć nie będziesz tak więc lepiej w spokoju ciesz się nowym sprzętem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaalikk Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Wszystko jest w porzadku U mnie HD5770 jest widoczny jako Radeon HD 5700 Series ale to nie jest zaden problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElTabasco Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Dzięki za odpowiedzi ;] Po prostu myślałem że coś skopałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.