Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MrNomad

Rozwiązany: Steam i jedna gra oraz kilka kompów

Recommended Posts

Mam jedno pytanie

Czy po kupieniu i zainstalowaniu gry korzystającej z serwisu Steam na jednym komputerze (np. L4D, Portal) mogę ją zainstalować na drugim kompie i grać tam przez Steam? :ohmy:

Zależy mi na tym bo w domu nie mam stałego łącza i gry ze Steam'u kupuję na kompa mojego wujka i stamtąd chciałbym je przenieść do domu.

Proszę o szybką odpowiedź

Chyba jest gdzieś opcja kopiowania instalatora (zapomniałem gdzie dokładnie), ale żeby uruchomić grę steamową MUSISZ być podłączony do internetu podczas grania. Przypuszczam więc że takie przenoszenie nic ci nie pomoże.

Jest możliwość przeniesienia plików gry z jednego komputera na drugi lecz gra nie uruchomi się, do tego potrzebujemy połączenia z internetem wtedy wystarczy sprawdzić spójność plików gry, naprawić je i zaktualizować grę. Będzie działać a naprawa online wraz z aktualizacją trwa kilka minut. Szkoda, że nie masz możliwości choć chwilowego połączenia się z internetem.

Mam internet bezprzewodowy (blueconnect 2GB limitu). Chciałem tylko się dowiedziec, czy L4D będzie działał u mojego wujka (żeby grac przez neta) i u mnie (na single player). To wszystko

Chyba jest gdzieś opcja kopiowania instalatora (zapomniałem gdzie dokładnie), ale żeby uruchomić grę steamową MUSISZ być podłączony do internetu podczas grania. Przypuszczam więc że takie przenoszenie nic ci nie pomoże.

nieprawda. Musisz być podłączony podczas instalacji i uptade. Podczas samej gry możesz grać w trybie offline.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...