egon446 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Witam. Mam pewien problem z orange box'em.Gdy go kupowałem nie zwróciłem uwagi na to że potrzeba tam instalacji steama i konta na nim a ze względu na to że mam okrutnie wolny internet (blue connect) strasznie się namęczyłem z założeniem tego konta i zalogowaniem się na nim.Problem główny polega na tym że teraz jak chcę zainstalować jakąkolwiek grę z orange box'a steam przygotowuje pliki to instalacji.Wygląda to jakby ściągał je z internetu a przy moim internecie jest to awykonalne.Czy da się jakoś wymusić instalację bez pobierania tych plików z internetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Przykro mi,ale musisz mieć grę zaktualizowaną,bo inaczej ci ona po prostu się nie odpali. Z tego co się orientuje, inaczej się tego zrobić nie da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...