Diablo Posted January 16 Report Share Posted January 16 Witam. Chciałem po długiej przerwie ponownie ograć Dooma 3 tylko pytanie jak uruchomić go na nowoczesnym sprzęcie. Dodam że chodzi o podstawową pudełkową wersję z pełnym spolszczeniem. U mnie po uruchomieniu zero reakcji. Ani błędu ani nic. Wgrałem patch 1.2 pl i żadnej poprawy ani zmiany. Edycja cyfrowa BFG działa normalnie ale naszło mnie i chciałbym ograć wersję PL. Z góry dzięki za pomoc i wskazówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted January 17 Report Share Posted January 17 Próbowałeś kombinować ze zgodnością z Windows XP, czy też uruchamiać program jako administrator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted January 18 Author Report Share Posted January 18 Tak prubowalem każdej zgodności, i jako administrator. Instalacja i na dysku C jak i na innych partycjach prowadzi do tego samego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted January 19 Author Report Share Posted January 19 (edited) Teraz sytuacja wygląda tak: Wgrałem patch 1.31. Gra odpaliła, mam polską wersję tylko problem jest taki że gra prosi mnie o podanie cd-keya. Klucz mam w formie XXXX-XXXX-XXXX-XXX-XX gdy wpisuje ze znakiem "-" to brakuje mi pola na dokończenie klucza. Bez znaku "-" jest akurat całe pole dostępne wypełnione ale wyskakuje że klucz nie poprawny EDIT: Temat można zamknąć udało mi się jakoś to ogarnąć niestety nie do końca w legalny sposób ale działa już chyba wszystko Edited January 19 by Diablo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...