tiger2280 Posted May 4 Report Share Posted May 4 Jak jezdże samochodem w grze to zmieniają się jakieś cyfry, ale nie wiem co one właściwie oznaczają, dodam tylko, że chodzi o te cyfry w kolorze zielonym. Poniżej macie zdjęcie, o co dokładnie mi chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven82 Posted May 6 Report Share Posted May 6 przebieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger2280 Posted Saturday at 11:24 AM Author Report Share Posted Saturday at 11:24 AM W dniu 6.05.2022 o 20:23, Raven82 napisał: przebieg? Napisz mi, co to dokładnie jest przebieg, bo ja za bardzo nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted Saturday at 11:44 AM Report Share Posted Saturday at 11:44 AM 17 minut temu, tiger2280 napisał: Napisz mi, co to dokładnie jest przebieg, bo ja za bardzo nie wiem. Przebieg w przypadku aut oznacza całkowitą liczbę przejechanych kilometrów. Czyli jak samochód ma przebieg np. 100 000 to oznacza, że od początku życia samochodu przejechano nim tyle kilometrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...