samfpl Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Przepraszam że zawracam głowę ale od jakiegoś czasu mam problem z grą mortal kombat x podczas aktualizacji wskoczył mi coś takiego proszę o pomoc pomoc steam nic nie dał proszę o wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 @samfpl Zerknij tutaj. Jako że pełen skan może zająć całkiem sporo czasu, to może zacznij od wrzucenia tutaj atrybutów SMART dysku (do odczytania za pomocą np. HDDScan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
samfpl Posted February 13, 2017 Author Report Share Posted February 13, 2017 18 godzin temu, samfpl napisał: Przepraszam że zawracam głowę ale od jakiegoś czasu mam problem z grą mortal kombat x podczas aktualizacji wskoczył mi coś takiego proszę o pomoc pomoc steam nic nie dał proszę o wskazówki niestety nie działa nie działa to co powiedziałeś przykro mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Wrzuć na forum to, o co zostałeś poproszony. Link to comment Share on other sites More sharing options...