Anticitizen Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Planuję na święta sobie kupić Creative Aurvana Live, i myślę czy nie dokupić sobie do nich jakiejś karty dźwiękowej (tak do 150 zł). Integra u mnie to Realtek ALC272. Nie mam żadnych problemów z jakością dźwięku z moich głośniczków(Creative Inspire T12) czy z tymczasowych słuchawek - Maxell Retro DJ. Czy jednak nie warto jest kupować jakiejkolwiek karty dźwiękowaj na USB, bo czytałem na elektrodzie, że często są zniekształcenia z takich kart dźwiękowych. I dlatego pytam się, czy warto jest mi dokupować do słuchawek kartę dźwiękową do laptopa (Compal NBLB2). A jeśli tak - to jaką?PS: Używam słuchawek do słuchania muzyki (Na Last.fm - AnticitizenPL), i do grania (często na zmianę z głośnikami). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anticitizen Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 1) Zupełnie nie wiedziałem.3)Tak do 150 zł - napisałem już wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anticitizen Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...