AdiXeR Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Witam.Jakiś czas temu dostałem od kolegi Borderlands 2. Podstawkę, bez żadnych dodatków. Skończyłem, zadowolony stwierdziłem, że w swoim czasie kupię Season Pass itd. Jednak teraz, z okazji Zimobrania na muve.pl, jest świetna przecena wersji GOTY, która zawiera Season Pass i jeszcze trochę.Tutaj jest moje pytanie - co się stanie, jeśli aktywuję na Steamie klucz wersji GOTY, skoro mam już podstawkę? Ktoś próbował takie czary? Pogrzebałem w internecie i ludzie pisali, że to będzie potraktowane tak, jakby się po prostu kupiło same dodatki, podstawka z tej paczki idzie w niebyt (co przy takiej cenie mi nie przeszkadza). Ale to dotyczyło chyba wersji konsolowych i/lub pudełkowych.Z góry dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 W innych takich przypadkach Steam robi tak jak to tam opisali, czyli dostaniesz same DLC'ki. Naprawdę wątpię aby Borderlands 2 miał być wyjątkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYoshi Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Na Steamie nie możesz aktywować gier konsolowych przecież, a w pudełku masz taki sam klucz Steam, jak ten, który kupisz cyfrowo Otrzymasz same dodatki, podstawka z GOTY zniknie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiXeR Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 O, to świetnie. Dzięki za odpowiedź. Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...