matik134 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Witam. Poszukuję MP3/4 + Słuchawki, z których będę korzystał np. w szkole lub w drodze na przystanek.Budżet: ~200 zł na całość.Wykorzystanie: Hip-Hop amerykański i polskiPreferencje: Głośne, dobry bas i słuchawki nie przepuszczające dzwięku na zewnątrz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik134 Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Dzięki za propozycję, rozważę to. Nie mam jakoś przekonania do słuchawek dokanałowych, według mnie są za małe na dobre granie. Sprawdzę u kolegi... I podejmę decyzję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik134 Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 A jakaś tańsza propozycja co do MP4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik134 Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 OK, dzięki. Chyba dzisiaj zamówię. A takie pytanie czysto z ciekawości - jakie słuchawki do FPSów do 100 zł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Maxell Retro DJ będą dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik134 Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 Ok, dzisiaj wracamy do tematu słuchawek. Mogę przeznaczyć 150 zł, do FPSów (zdecydowanie znajdowanie przeciwników na mapie na podstawie ich kroków i strzałów), kartę dzwiękową mam zintegrowaną z płytą główną, a słuchawki przydało by się gdyby były spore i wygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Superlux HD668b są w tej cenie najlepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik134 Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 Ok zamówiłem przed godziną, dzięki Wam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...