6Wilku6 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witam, mam ostatnio taki problem, że w grach ogólnie, nie ważne jakich brakuje głosów albo głównych postaci albo pobocznych i generalnie denerwująca jest ta cisza gdy cos.... hmm "mówią".Mam sterowniki Realtek zainstalowane dla łatwiejszej konfiguracji, ale coś lipka jest. Prosze o pomoc, wczesniej nie występował taki problem (realteka mam od formata czyli co winde postawie to realteka instaluje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Masz głośniki 5.1? Jeśli tak to w ich ustawieniach zmień je na konfigurację 2.0 i sprawdź czy pomogło.Temat przenoszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glockens Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Spróbuj (Win 7, na innych to nie wiem czy tak jest):Panel Sterowania > Dźwięk > Odtwarzanie > Twoje urządzenie > Ulepszenia > Wyrównywanie głośności.Mi w przypadku gry TES V Skyrim pomogło . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonmarchewa Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Sorry za może z pozoru głupią odpowiedź, ale czasem u mnie musze wyjąć wtyczkę w włóżyc ponownie do gniazdka i dżwięk wraca (zostają wykryte ponownie głośniki) Link to comment Share on other sites More sharing options...