maxtrik Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Witam,Mam 2 pytania :1. Ile FPS's będę miał w CoD-a MW 2 na tym sprzęcie :Procesor Intel Dual Core 2.ghz (dwurdzeniowy)RAM : 1024 mbKarta graficzna : Nvidia Geforce 220 GT 1024 MB videoram2. Czy jeśli kupię CoD MW2 w np. empiku, to Steam będzie razem z grą ?Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów - A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 1. Na pierwsze pytanie trudno odpowiedzieć, zależy, na jakich ustawieniach graficznych będziesz grał.2. O ile się orientuję Modern Warfare 2 wymaga już Steama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksv6 Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Call of Duty Modern Warfare 2 wymaga już stima i każda następna część też Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRammstein Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Steam będzie, a co do FPS-ów to ja gram na trochę silniejszym sprzęcie,ale na Twoim powinno pociągnąć spokojnie 60 choć i tak ludzkie okoogarnia ok.30-40:)Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MattCarnall Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 A ja bym tej części nie kupował. Jest to chyba jedna z nielicznych wersji, w którą rzadko kto gra i miej to na uwadze. Jeżeli chodzi o wersje, które posiadam to: Najwięcej osób gra w:1.Black Ops(najlepsza według mnie z ostatnich)2. MW3 - ciągle popularna, choć teraz mniej3. MW14.MW2A bywało tak, że w ogóle mnie nie dołączało do gry, albo były lagi takie, że za chwilę wyrzucało.Szkoda, że na BO masz za słaby sprzęt, a gra jest źle zoptymalizowana. Polecałbym MW3. Link to comment Share on other sites More sharing options...