TheInvisible Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Jak wyżej. Gdy wystawiam kartę na sprzedaż w ogóle jej nie widać na rynku w sekcji ofert sprzedaży tej karty Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwanek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Musisz poczekać, po jakimś czasie wejdzie na rynek(raz, jak sprzedawałem naklejkę z TF2, musiałem czekać 15min) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheInvisible Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Czekam już 30 min i nadal nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwanek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Możesz spróbować anulować ofertę i wystawić ją jeszcze raz, czasami przedmioty wskakują od razu. Aczkolwiek ja bym nie ryzykował, jeżeli ci się nie śpieszy to po prostu olej to i zajrzyj na steam za jakiś czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheInvisible Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Anulowałem kilka razy i nic... A chciałem sobie kupić kartę do batmana:aa bo 1 mi brakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwanek Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Więc nic tylko czekać, może po prostu system ma jakąś zwiechę ;P Swoją drogą, nie opłaca się "wymieniać" kart przez rynek, bo steam zawsze bierze sobie prowizję od sprzedaży i jesteś stratny. Najlepiej poszukać na różnych forach propozycji wymiany lub skorzystać z botów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheInvisible Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Ten bot co mi podałeś akurat nie ma tej karty UPDATE: problem rozwiązany, karty jednak się pojawiły (po 45 minutach!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...