Qdreev Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Siema mam problem wgrałem sobie od nowa WIN XP SP2 (ponieważ miałem zapełniony cały dysk i nie chciało mi się usuwać ) ,przedtem miałem WIN XP SP3 i nie było takich lagów .Teraz tną się nawet filmy na yt gdy dam na pełny ekran w włącze HD o.O.Włączyłem sobie Fife 12 i w menu wszystko płynnie chodzi , ale gdy gram mecz to obraz zatrzymuje sie na gdzies 5 sek odcina się na 2 sek i tak cały czas .Nie wiem co zrobić proszę o pomoc . Mój sprzęt to :AMD Phenom 9500 X4 2.2ghz ATI Radeon X1650 series 512 mbRAM 2gbpłyta główna GA-M61Sme-S2lWgrałem sterowniki do płyty głównej i karty graficznej ,zainstalowałem jave i chyba wszystko co jest potrzebne ....Proszę o pomoc
Crisser Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Na początku zainstaluj SP3 ,jeśli wczesniej wszystko na nim działało Daj też screen z HD Tune ,zakladka Health.
Qdreev Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 ok juz daje screena , jak zainstalować sp3 ?
MikaelDorren Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 jak zainstalować sp3Najprościej poprzez aktualizacje automatyczne.
Qdreev Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 są jeszcze jakieś sposoby (chciałbym wszystko wiedziec ;p )
Omas Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 http://www.microsoft...s.aspx?id=25129Na oficjalnej stronie microsoftu, jak zwykle.Jest to jednak obraz ISO.
MikaelDorren Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ew. http://download.microsoft.com/download/4/6/5/465a583a-96a4-4000-80c5-4eef5eb0fac3/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-PLK.exeTeraz tną się nawet filmy na ytZacząlłbym od sprawdzenia Flasha.
Qdreev Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 @up odpalam link i to się ściąga (nie wiem czy mam oryginalny system ,mam płytke ,ale nie instalowałem chyba z tego kodu który był na mojej starej obudowie ,bo system miałem razem z kupionym pc )
MikaelDorren Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 odpalam link i to się ściągaDałem link bezpośredni do zasobów microsoftu. Tu masz pośredni - http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=24 .nie wiem czy mam oryginalny systemJeśli przy instalacji nie użyłeś kodu uzyskanego przy zakupie systemu, to raczej nie spodziewałbym się oryginalnych okien. Ale nie uprzedzajmy faktów.
Qdreev Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 a mogę zainstalować ten sp3 z tego linku co podałeś jeśli okazało by sie ,że mam nie oryginał ?
Crisser Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Jesli nei masz oryginalnego to po prostu nie dasz rady tego sciagnac (jakas wyerfikacje tam robia na stronie MS).I gdzie ten screen?..
MikaelDorren Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 @Qdreev:Nie sądzisz, że to nie jest dobre miejsce na tego typu pytania, wziąwszy pod uwagę stosunek FA do piractwa? Ostrzeżenia za nielegalny system nie dostaniesz, bo nie ma twardych dowodów na ew. nieoryginalność Twojego systemu. W każdym razie wątku "czy mój XP jest oryginalny?" lepiej publicznie dalej nie drążyć.Przy okazji przenoszę temat do Programów.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.