BombMarley Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Witam,zacząłem sobie przechodzić właśnie SR 3 i postanowiłem że najpierw skończę misje u Jimmy'ego.Problem w tym że zrobiłem je już wszystkie , a w telefonie nadal mogę zadzwonić do Jimmy'ego i kiedy to robię znowu zaczynam pierwszą misję.Wiem,nie przeszkadza to w grze ale bardzo mnie to irytuje.Mógłby mi ktoś coś poradzić?
BlueBloodDragon Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Cały czas masz u niego pierwszą misję? To bardzo dziwne, u mnie wszystko normalnie było przeleciałem to ładnie i skończyłem grę. A czy kiedy zakończysz misję i włączysz telefon to ta misja ciągle się pojawia ?
BombMarley Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Tak,rozpocząlem tą pierwszą ponownie,wyszedłem z niej a i tak kontakt pozostał w telefonie. Wieczorem spróbuję chyba przejść wszystkie jeszcze raz,może to pomoże.@EDITJeszcze sprawdziłem na wszelki wypadek osiągnięcia : Stróżu mój Nie pozwól żeby Johnny Tag otrzymał obrażenia na moście MagaracTo mam zaliczone,"Mój przyjaciel potwór" też.
57ALK3R Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Misje u Jimmy'ego po prostu można przechodzić wielokrotnie. Po zakończeniu misji pojawia się przecież komunikat, że można ją przechodzić dowolną ilość razy.
BombMarley Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 @57ALK3RDzięki za odpowiedź, w każdym razie moim zdaniem całkowicie niepotrzebna opcja ;p
Kawalorn Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.