pioterrowaty Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Witam, otóż mam problem z zainstalowaniem Mass Effecta 3 mianowicie gdy wkładam płytę klikam instaluj i instaluję tego nieszczęsnego origina wyskakuje okienko, klikam i origin zaczyna się aktualizować. Dochodzi do 100 % i zaczynają się schody ponieważ albo staje na tych 100% i nic się nie dzieje albo okienko znika i również nic sie nie dzieje. Menedzer zadań pokazuje że jest włączony OriginKlientService jednak nie daje oznak życia. Gra jest oryginalna kupiono mi ją wczoraj i chcę w nią zagrać tym bardziej że przekonanie taty do kupienia było trudne a tu zonk... Pomocy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Próbowałeś jeszcze raz instalować Origin? Możesz zawsze dać trochę więcej czasu instalatorowi, bo możliwe że finalizował aktualizację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioterrowaty Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Mój problem znacząco ewoluował. teraz gra nie chce się uruchomić. Pojawia się komunikat o treści błąd przy uruchomieniu. Co robić teraz przeinstalowywałem 3 razy i nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Spróbuj po instalacji gry nacisnąć prawym przyciskiem na ikonę gry i daj napraw lub aktualzacja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioterrowaty Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 W originie czy w ikonę na pulpicie ? Pytam bo nie ma opcji napraw lub aktualizacja, a przynajmniej ja nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 W Originie musisz nacisnąć prawym na obrazie gry (ten kwadrat z pudełkiem gry) i pokaże się menu opcji: Graj, Napraw instalację, Aktualizuj, Ukryj, Deinstalacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioterrowaty Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Daje pokaż dane gry mam ten kwadrat z pudełkiem gry klikam ppm i mam tylko opcje graj i dezinstalacja. OBYDWIE nie są dostępne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Origin najprawdopodobniej traktuje ME 3, jako niezainstalowany. Instalujesz grę w folderze określonym przez Origin? Zawsze możesz spróbować ściągnąć instalacje z internetu po wcześniejszej rejestracji na EA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioterrowaty Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Ściągnąłem instalację z internetu ale nic to nie dało nie mam już pomysłu chyba wyrzuciliśmy 100 zł w błoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...