Skocz do zawartości

Games for Windows LIVE problem


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1
Writer

Writer

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 89 postów
Rejestracja: 09 XI 2013
  • Płeć:mężczyzna
Chcialem sobie zagrac w Batman Arkham City i zainstalowalem Games for Windows LIVE, ale jak się on wlącza wyskakuje komunikat

Błąd polaczenia

Nie można uruchomic programu. Wystąpił błąd z połączeniem sieciowym lub usługą LIVE.

Co mogę zrobić aby uruchomić to?

Edytowany przez Writer, 20 styczeń 2014 - 17:50.


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
maksv6

maksv6

    WOW Pieseł WOW

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2154 postów
Rejestracja: 23 VI 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Dobry mudzyn z Afrika
LIVE już jest zamknięty
Intel Core i5 760 + Fortis2
Gigabyte Amd Radeon R9 270
8gb Ram GoodRam
ASRock P55M Pro
Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS
Seagate ST1000DM003
Thermaltake v4 Black Edition
Fortron FSP500-60GHN 500W 80 Plus
Windows 7 HP 64-bit

#3
nomadsoul

nomadsoul

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 335 postów
Rejestracja: 27 IX 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Krasienin Kolonia
Live jeszcze nie jest zamknięty, ale jest już usunięty z batmanów. Klucz GFWL powinien przypisać ci tego batmana do biblioteki steam.
Dodany obrazek

#4
Writer

Writer

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 89 postów
Rejestracja: 09 XI 2013
  • Płeć:mężczyzna
OK, a nie mogę nawet utworzyć konta Windows Live offline?

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
nomadsoul

nomadsoul

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 335 postów
Rejestracja: 27 IX 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Krasienin Kolonia
nie wiem czy w tej chwili w ogóle uda ci się odpalić batmana z GFWL, czy to w trybie online czy offline. Radził bym wklepać kod do steam i cieszyć się wersją GOTY. Gra posiada osiągnięcia i karty kolekcjonerskie.
http://steamcommunit...817119598626547
Dodany obrazek

#6
Gutek90

Gutek90

    Właściwy człowiek w niewłaściwym miejscu

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2700 postów
Rejestracja: 23 VIII 2012
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Z Black Mesy
Myślę, że jeszcze zagrasz w Batmana tworząc konto offline. Sam grałem w niego z 1,5 miesiąca temu tworząc takie konto i wszystko chodziło. GfW Live jeszcze ''żyję", a ostatecznie zniknie bodaj w lipcu tego roku.
PROCESOR: INTEL CORE I7 2600K 3,4 GHz @ 3,8 GHz Turbo = PAMIĘĆ RAM: KINGSTON HYPERX 2X4 GB DDR3 1600 MHz CL9 = KARTA GRAFICZNA: ASUS GeFroce GTX760 DirectCU II OC 2GB GDDR5 = PŁYTA GŁÓWNA: MSI P67A-C45 = ZASILACZ: SEASONIC SP-SS500 500W = DYSKi TWARDE: WD 500 GB+WD Blue 1 TB 64MB Sata = OBUDOWA ZALMAN Z9 U3 = WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT = MYSZ: SHARKOON DRAKONIA = KLAWIATURA: NATEC GENESIS RX66 GAMING = SŁUCHAWKI: CREATIVE TACTIC 3D ALPHA = PAD: MICROSOFT XBOX 360 Black
Klucze Steam/Origin/Uplay wymienie za inne

#7
maksv6

maksv6

    WOW Pieseł WOW

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2154 postów
Rejestracja: 23 VI 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Dobry mudzyn z Afrika
Konto  offline można spokojnie utworzyć
Intel Core i5 760 + Fortis2
Gigabyte Amd Radeon R9 270
8gb Ram GoodRam
ASRock P55M Pro
Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS
Seagate ST1000DM003
Thermaltake v4 Black Edition
Fortron FSP500-60GHN 500W 80 Plus
Windows 7 HP 64-bit

#8
Writer

Writer

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 89 postów
Rejestracja: 09 XI 2013
  • Płeć:mężczyzna
EDIT:

Już włącza mi się Games for Windows Marketplace i moge się zalogować - mam konto na microsofcie.

Tylko jak utworzyc konto offline? Zawesze jak wlaczalem gre to od gory ekranu wyskakiwala zakladaka Windows LIVE a teraz nic sie nie dzieje...

EDIT: Trochę późno pisze ale mialem poważną sprawe i naprawde nie moglem wczesniej.
To byl jakis blad LIVE, teraz moge spokojnie zalozyc konto offline. W Batmana natomiast gramna Steam jak mi polecilisice.

Dziekuje Wam bardzo,temat mozna zamknac.

Edytowany przez Writer, 12 luty 2014 - 23:28.





0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wybrane wątki

  Temat Rozpoczęty przez Statystyki Informacje o ostatnim poście