Skocz do zawartości

Aktualizacja Origin - Problem


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1
piernik01

piernik01

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 31 postów
Rejestracja: 13 II 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Tczew
Siema,
Mam problem z programem Origin. Jak chcę go włączyć to jakieś pliki mi się wypakowują na pulpit.
Daję linka: http://img221.images...tuaalizacja.png
http://img844.images...4904/plikiw.png



Aha i jeszcze jedno. Jak chce włączyć jakąś grę to się nie chce odpalić.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
emqi

emqi

    Główny Level Designer HL3

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2406 postów
Rejestracja: 09 IX 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Black Mesa Research Facility
Masz prawidłowy skrót na pulpicie ? Nie powinien mieć TMP. Pierwszy link nie działa.

Dodany obrazek


#3
Kawalorn

Kawalorn

    Aka Oni

  • Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5514 postów
Rejestracja: 01 X 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Zapoznaj się z zasadami zakładania tematów. Temat przenoszę do właściwego działu.

Do you have a desire, for which you would live a life of combat?


/人 ‿‿ 人\


#4
piernik01

piernik01

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 31 postów
Rejestracja: 13 II 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Tczew
Link poprawiony.



//EDIT
Zmieniłem skrót. Teraz BF3 nie działa. ;_;

Edytowany przez piernik01, 16 kwiecień 2013 - 18:48.


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
emqi

emqi

    Główny Level Designer HL3

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2406 postów
Rejestracja: 09 IX 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Black Mesa Research Facility
Link nadal nie działa (to chyba nie twoja wina). Wywal Origina i wszystkie pliki, które stworzył na pulpicie i zreinstaluj go, najlepiej z BFem. Poza tym podaj konfigurację komputera.

Dodany obrazek


#6
piernik01

piernik01

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 31 postów
Rejestracja: 13 II 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Tczew
Premium też usuwać ?

Specyfikacja komputera:


Informacje o procesorze:
Dostawca: AuthenticAMD
Szybkość: 2913 MHz
2 procesory logiczne
2 procesory fizyczne
HyperThreading: Nieobsługiwane
FCMOV: Obsługiwane
SSE2: Obsługiwane
SSE3: Obsługiwane
SSSE3: Obsługiwane
SSE4a: Obsługiwane
SSE41: Nieobsługiwane
SSE42: Nieobsługiwane

Informacje o sieci:
Szybkość sieci: DSL/Kabel > 2M

Wersja systemu operacyjnego:
Windows 7 (64 bitów)
NTFS: Obsługiwane
Klucze szyfrujące: Obsługiwane 323 0x0 0x0 0x0

Karta graficzna:
Sterownik: ATI Radeon HD 5450

Nazwa sterownika DirectX: aticfx32.dll
Wersja sterownika: 8.982.0.0
Wersja sterownika DirectX: 8.17.10.1140
Data sterownika: 27 Lip 2012
Głębia kolorów pulpitu: 32 bitów na piksel
Częstotliwość odświeżania monitora: 60 Hz
Karta DirectX: ATI Radeon HD 5450
Ident. producenta: 0x1002
ID urządzenia: 0x68f9
Liczba monitorów: 1
Liczba logicznych układów graficznych: 1
Nie wykryto SLI lub Crossfire
Rozdzielczość głównego ekranu: 1680 x 1050
Rozdzielczość pulpitu: 1680 x 1050
Rozmiar głównego ekranu: 23.35" x 14.57" (27.48" diag)
59.3cm x 37.0cm (69.8cm diag)
Nie wykryto rodzaju szyny głównej
Ilość pamięci VRAM: 1024 MB
Obsługiwane tryby MSAA: 2x 4x
Karta dźwiękowa"
Dźwięk: Głośniki (Realtek High Definiti)

Pamięć:
RAM: 4095 MB

Wiem Kopiuj-Wklej.




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników