Dechior Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Mam problem z kartą graficzną. ŻAdna nie chce mi odpalić. Nie mam odpowiedniego sterownika. Ma może ktos link do pobrania odpowiednich sterowników. Procesor Intel ® Core2 Duo CPU Pamięć RAM 3.00 GB Typ systemu 32-bitowy system operacyjny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Załóż temat w odpowiednim dziale (Programowanie i Webmastering to nie jest dobry dział dla problemów ze sterownikami, no chyba, że chcesz sterowniki napisać, wtedy ewentualnie by przeszedł). W nowozałożonym temacie podaj pełną konfigurację sprzętową i opisz dokładniej problem (czy podczas instalacji sterowników coś wyskakuje, jeśli tak, to co, jakie sterowniki próbowałeś instalować itp.). Nadaj również temu tematowi odpowiedni tytuł, zgodny z regulaminem działu, w którym ten temat założysz. Ten temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...