arbuzek Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Po włączeniu komputera włącza mi się Steam normalnie , mam moją bibliotekę , pokazuję mi moją stronę itd. Ale po naciśnięciu ,,Znajomi" pisze , abym ponownie się zalogował. Tyle że moje hasło nie działa! Nie wiem o co chodzi , ma ktoś jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] voodoo1907 Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Czasami podczas "prac konserwacyjnych" nie działają pewne funkcje steama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tauri Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Jeżeli logujesz się bez problemu do programu to konta nikt Ci nie ukradł. voodoo1907 ma racje. ps. u mnie działa bez zarzutu, więc sprawdź ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arbuzek Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 Faktycznie , a już się przestraszyłem Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3rt Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...