SzymonG Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Cześć Moderator widać jest bardzo mądry. Widać nawet do końca nie przeczytałeś co napisałem, taki świetny i cwany moderator, dostał w ręce parę narzędzi i może się popisać władzą. Możesz w tym momencie dać mi ostrzeżenie a nawet bana. Napisałeś "Nie pomagamy w problemach spowodowanych przez nielegalne kopie." Jakbyś chociaż przeczytał co napisałem do końca a nie pierwsze zdanie to wiedziałbyś że problem mam z oryginałem którego kupiłem na Steam'ie za ponad dwa razy większą cenę niż można kupić na np allegro a nie z piratem którego wywaliłem. Teraz sobie drugi raz usuń temat jeśli nadal twierdzisz że mam problem z piratem. Mam wielki problem z GfWL i DiRTem 2. A mianowicie, niedawno kumpel przyniósł mi pirata DiRT'a 2 żeby sprawdzić czy opłaca się kupić oryginał, zainstalowałem, włączyłem i tu już zaczął się problem bo tak dla jaj dałem Sign In GfWL. Pojawiło się to okno GfWL gdzie było dużo napisane a okienko nazywało się What's New. W prawym dolnym rogu był przycisk Done więc klikam i... nic. GfWL nie reaguje, działał tylko link w tym opisie Whats New i X czyli wyjście do gry. To pomyślałem trudno, narazie i tka mi niepotrzebne są savy. Więc włączyłem, wciągnął mnie że grałem cały dzień no i postanowiłem kupić. Kupiłem na Steamie, pobrałem, jeszcze wczoraj zaktualizowałem swojego XP do SP 3 i wszystkie możliwe aktualizacje pobrałem. Przed aktualizacją jak z poziomu pulpitu chciałem wejść do GfWL to wyskakiwał mi jakiś problem, po aktualizacji i pobraniu jakiejś łatki pojawiało mi się okno GfWL ale nie dało się zalogować na konto które ustawiłem na United States. No i wracając do DiRT'a 2 włączyłem dzisiaj grę, klikam w komunikacie czy chcę się zalogować (Sign In) Yes i wyskakuje mi okienko What's New, więc klikam na przycisk Done i.... Nic... nie mogę nic zrobić. Zapłaciłem trochę za tego DiRTa 2 żeby mieć savy i po raz 3 nie przechodzić tej gry a potem wyjść z niej i stracić cały postęp a tutaj takie jazdy. Czy ktoś wie co to za problem? Szukałem już długo w sieci ale drugiego takiego przypadku nie spotkałem. Proszę o pomoc .... i dziękuję za szybką odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...