majonez Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Mam pytanie. Jak się zmienia wiek na Steamie? Mam nowe słuchawki (Kupione by rozmawiać z innymi graczami w Zombie Panic) ale nie chciał działać mikrofon. Teraz już wiem dlaczego. W regulaminie gry jest napisane, że tylko osoby mające 16 lat, lub więcej mogą używać voice chatu. Jak się zmienia wiek? Proszę, pomóżcie mi! :thanks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zecik Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 wylacza sie opcje content lock ;p idz zapytaj mamy o haslo ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
majonez Posted September 23, 2009 Author Report Share Posted September 23, 2009 Gdzie jest ta opcja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown301 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Deja vu, deża wi... Jakieś mam ale co tam... Heh. Wejdź w sesttings/opcje i poszperaj, dużo tam ich jakoś nie ma to znajdziesz, bo ja tych opcji u siebie nie widzę, wszystko mi działa... Pewnie to jest gdzieś w personal details or something like that... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaker Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 W opcjach jest zmiana wieku a na przyszłość daj sobie wiek powyżej 18 to zawsze pomaga Po 2 dobrze włączasz mikrofon???? Trzeba wlączyć go i nacisnąc o ile dobrze pamiętam klawisz ,,k'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
majonez Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 Mikrofon jest dobrze podłączony, ale nie widzę zmiany wieku w opcjach. Chodzi o ustawienia w Steamie? Przeszukałem cały mój profil i nic takiego nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...