bendzo Posted November 16 Report Share Posted November 16 witam, potrzebuje się przekonać do czegoś innego niż kryminały. Czytam ich bardzo dużo i właściwie tylko ten gatunek, wiec potrzebuje sięgnąć po coś co mnie nie zawiedzie. Sięgnę po cokolwiek byle nie fantasy i kryminał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudor Posted November 16 Report Share Posted November 16 (edited) Polecam klasykę literatury. Ja na przykład tylko czytałam fantasy, kryminały i książki przygodowe. Literatura klasyczna nigdy mnie nie zawiodła. Oscar Wild Victor Hugo George Orwell William Shakespeare Umberto Eco Jane Austin Mark Twain Ernest Hamigway. Zerknij sobie do Matfel https://matfel.pl/ Znajdziesz tam wiele ciekawych ksiażek, ostatnio mieli również sporo promocji na stronie na ksiażki. Edited November 29 by Klaudor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Pearl Posted Sunday at 09:03 PM Report Share Posted Sunday at 09:03 PM Polecam serię Expanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...