ernie1979 Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Witam! Mam od dziś nowy internet Kupiłem ruter Tp link Ac1200 Archer6 karta wifi w kompie to TP-Link TL-WN725N karta Wi-Fi USB i mam 25Mbit internet a umowa jest na 200 Mbit Jaką kartę sieciową na WIFI kupić? TP-Link Archer T3U AC1300 USB 3.0 Wireless? czy coś tańszego też da radę? proszę o propozycje na kartę z usb 3.0 Pozdrawiam i dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernie1979 Posted February 26, 2022 Author Report Share Posted February 26, 2022 Kupiłem TP-Link Archer T3U AC1300 i mam 100 mb co jakiś czas rozłącza mi sieć 5G ona ma 200 mbit co może być powodem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 (edited) Ta karta sieciowa przeważnie nie widzi 5G lub rozłącza. Możesz odznaczyć w menedżerze urządzeń tryb oszczędzania energii dla tej karty oraz dla usb konkretnego też w menedżerze urządzeń (musisz poszukać które usb i jaki identyfikator). Upewnij się że wifi zawsze będzie podłączone do routera w ustawieniach oprogramowania tej karty (żeby nie było że działa tylko w przypadku wykrycia korzystania z sieci np. przez przeglądarkę). Edited June 16, 2022 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts