PanEf Posted December 3, 2019 Report Share Posted December 3, 2019 Hej, czy jest możliwość grania w just cause 3 w singla jako dwie osobne kariery które nie będą ze sobą kolidować? Chodzi o to, że grałbym ja i mój młodszy brat ale każdy na swoich "sejvach". Grę mam na Steam z góry dzięki za informację pozdrawiam. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawarotti Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 Istnieje taka możliwość, ale będziecie musieli podmieniać plik z zapisem gry, który znajduje się w dokumentach na partycji systemowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 5, 2019 Report Share Posted December 5, 2019 (edited) Dnia 3.12.2019 o 13:40, PanEf napisał: czy jest możliwość grania w just cause 3 w singla jako dwie osobne kariery które nie będą ze sobą kolidować? Tak, można wystarczy podmieniać pliki zapisu stanu gry w folderze w którym gra przechowuje: "C:/Użytkownicy/*nazwa użytkownika*/Dokumenty/SquareEnix/JustCause3/Saves." Wklejasz jeden (własny lub brata) plik zapisu przed rozgrywką i uruchamiasz grę. Kiedy brat chce zagrać to wycinasz plik (własny) zapisu i przenosisz do innego folderu a wklejasz (lub kopiujesz) jego. Tak zamiennie podmieniacie. Warto utworzyć dwa foldery na kopie zapisów stanu gry. Edited December 5, 2019 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanEf Posted December 30, 2019 Author Report Share Posted December 30, 2019 Dzięki Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...