kacpikacpi Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 zapomniałem emailu na uplay załozyłem nowe i pytanie czy moge miec jedna gre na dwoch kontach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coenn Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 (edited) 12 minutes ago, kacpikacpi said: zapomniałem emailu na uplay załozyłem nowe i pytanie czy moge miec jedna gre na dwoch kontach Jesli przypisales juz CD Keya do jednego konta, to oczywiscie, ze nie. Gdyby bylo inaczej, wtedy jeden czlowiek nabywalby gre, a nastepnie odsprzedawal klucz tej gry wszem i wobec. Sluchaj, zawsze warto skontaktowac sie z polskim supportem Ubisoftu. Co Ci szkodzi sprobowac? Edited December 9, 2018 by Coenn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpikacpi Posted December 9, 2018 Author Report Share Posted December 9, 2018 A KONTO U PLAY MOZE SAMO SIE USNĄĆ PO JAKIMS CZASIE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coenn Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 5 minutes ago, kacpikacpi said: A KONTO U PLAY MOZE SAMO SIE USNĄĆ PO JAKIMS CZASIE? Watpie. Po prostu skontaktuj sie z obsluga klienta - polskim supportem Ubisoftu. Opisz sprawe. Podaj nazwe konta albo nickname. Tytuly gier jakie miales w bibliotece, moze adres IP lub miejscowosc, na ktora wskazywal adres IP, z ktorego sie logowales. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...