staszek420 Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Witam serdecznie Mam pewien problem z grą Marvel’s Spider-Man. Otóż podczas pobierania gry, która ma 43 GB, gdzieś w połowie pobieranie się przerywa i pojawa się napis: „ Wystąpił błąd”. Podczas próby ponownego uruchomienia gry pokazuje się infromacja, że wystąpił błąd ce-30005-8, a w miejscu paska pobierania pod ikonką gry w menu pojawia się znaczek X. Po wyjęciu i włożeniu płyty można ponownię rozpoczać pobieranie, jednak znów występuje ten sam błąd. Dodam, że próbowałem już opcji odbudowy bazy danych, oraz zrobiłem najnowsze aktualizacje. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc i poświęcony czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despero23 Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Na stronie Playstation znalazłem że to problem w napedzie albo z dyskiem twardym. Jak ci sie dzieje to w trakcie pobierania to moze z tym drugim. Masz wystarczajaco miejsca na dysku? I to żeby było miejsca z zapasem, a nie na styk. Spróbuj pobrać coś o podobnym rozmiarze i czy będzie ten błąd. Lub jednak może coś z dvd. Płyta czysta, nie porysowana? Masz możliwość sprawdzic grę na innym ps4? Inne płyty czyta bez problemu? Ewentualnie zanieś do jakiegoś serwisu i powiedz zeby przyjżeli się HDD i napedowi. Może któres wysiadło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...